reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

Hejo, ja dzisiaj po wizycie u diabetologa, cukry ok. Pytałam o poród i powiedziała, że z racji tego, że od początku przyjmuje insulinę to poród będzie wywołany przed terminem, ale nie dużo, jakoś kilka dni. Chyba, że samo się zacznie wcześniej. Syn przyszedł na świat 37+3, mam nadzieję, że i tym razem dzidzia sama będzie się pchała na świat 🙂
Ja mam 3 cm rozwarcia i skurcze na ktg po 60% czasami i tak marzę żeby jeszcze w szpitalu coś się zaczęło dziać :( teraz właśnie jestem 37+5 ale mówią że raczej nie urodzę w ciągu kilku dni 🥲

reklama
Mega kciukasy 🤞🤞🤞 mialam nadzieje ze napiszesz ze juz po, ale moze sie dzis uda!
My już na świecie !!!! Zaczęło się od skurczy co 5 minut później co 3 i 2 okropne bóle krzyżowe i tak 3h ale po zbadaniu poród nie postępował dalej 2 cm rozwarcie już ledwo żyłam więc kazali mi się położyć i pod ktg i tętno Igusi zaczęło spadać przy skurczu więc zdecydowali że cesarka i tak w chwilę pięć o 14.25 Igusia już była zemną 😊😊😊cieszę się bardzo i poczułam ogromną ulgę bo już 2 dni byłam na trakcie i już nie miała sił

My już na świecie !!!! Zaczęło się od skurczy co 5 minut później co 3 i 2 okropne bóle krzyżowe i tak 3h ale po zbadaniu poród nie postępował dalej 2 cm rozwarcie już ledwo żyłam więc kazali mi się położyć i pod ktg i tętno Igusi zaczęło spadać przy skurczu więc zdecydowali że cesarka i tak w chwilę pięć o 14.25 Igusia już była zemną 😊😊😊cieszę się bardzo i poczułam ogromną ulgę bo już 2 dni byłam na trakcie i już nie miała sił
Gratulacje😍super, to teraz odpoczywajcie i cieszcie się sobą i wszystkiego dobrego 🙂
Ps. Mam nadzieję, że lada chwila i wrzucisz glukometr na dno szuflady 💪

Cudownie! Gratulujemy i czekamy na jakas ladna foteczke :-))) super ze juz Malutka mozesz przytulic 🥰

Witaj na świecie maluszku 😊 Gratulacje !!! ❤️❤️

IMG_20230322_160501.jpg

reklama
Do góry