dzieki. Ja mierzylam od konca posilkuNa czczo 70-90, po 1h do 140 a po 2 h do 120
I to jest czas od pierwszego kęsa. Zaczynasz jeść i włączasz alarm.
reklama
gooskaw
Fanka BB :)
Ten wynik na gbs mogę sama sobie wydrukować czy muszę odebrać w przychodni z pieczątka i podpisem?
Wydrukuj sobie sama, tam jest przeciez pieczatka i jakis podpis. Wazne sa Twoje dane i wynik :-)
a.szczypiorek
Ja w pierwszej ciąży też bo tak mnie poinstruowalidzieki. Ja mierzylam od konca posilku
a.szczypiorek
Ja jeszcze mam jedną wizytę za tydzień i wtedy się dowiem ale mam nadzieję że nie dotrwamy do niej@Frogi kciuki
Tak, ja też mierzę od rozpoczęcia posiłku
Dziewczyny na końcówce w którym tygodniu stawiacie się na wywołanie/cc?
Spróbuj tego pomidora zamienić na jakies inne warzywo, oby nie czerwone. Już kiedyś pisałam, że u mnie w wytycznych było napisane, żeby sprawdzić, czy czerwone warzywa jedzone na kolację pierwsza i tę nocną nie podnoszą mi porannego cukru i właśnie ja z nich na wieczór zrezygnowałam, więc może i tobie coś to pomoże ja jem na kolację jedną kromkę chleba z szynką i albo daje ogórka, albo bez niczegoNo strzele sobie w glowe. Dzisiaj 93 pomimo zwiekszenia o 3 j insuliny.
Podpowiedzcie co jecie na kolacje bo moze moja kolacja zaczela szwankowac a bylo chleb szynka i duzo pomidora.
Nabialu sie boje bo mam pozniej bole brzucha i juz nie wiem :-(
Chleb zmieniac?
I nawet doswiadczona ja sie gubie przy takich wartosciach
Dawaj znać jak się trzymasz, jeśli bedziesz miała chwilęWszytsko po trochu wysmarowali mnie maścią wypocilam się i jest dużo lepiej ale mam oczy czerwone to jest jakaś wirusowka..
Dalej nie mogę uwierzyć że jutro będę na oddziale....boje się baaardzo
reklama
to daj znaćJa jeszcze mam jedną wizytę za tydzień i wtedy się dowiem ale mam nadzieję że nie dotrwamy do niej