Też tak mam, to wypływająca tabletkaDziewczyny,
Diabetolog zadowolona, nic nie zmieniła, za miesiąc do kontroli - ostatniej przed porodem
Ale zastanawia mnie dziś inna rzecz - od tygodnia stosuję Luteinę dopochwowo i dzisiaj wyjątkowo bez wkładki chodziłam. Zauważyłam taki inny śluz, gęstszy i biały na bieliźnie, niewielkie ilości. Myślicie, że to źle zaaplikowana tabletka czy oznaka jakiejś infekcji? Wcześniej takiego czegoś nie miałam.
Wizyta dopiero w środę, więc nie wiem, czy poczekać, czy gdzieś się udać sprawdzić.
reklama
Podziwiam, bo ja nienawidzę wkładek i podpasek, ale w tym przypadku muszę stosować,bo mam wrażenie, że czasem musiałabym zmieniać majtki, co 5 minNa bank to luteina. Ona po nocy musi jakos sie wydostac ;-)
Ja nie nosze nigdy wkladek, zmieniam czesciej bielizne bo wkladki blokuja przeplyw powietrza i mozna szybciej lapac jakies infekcje.
Elegancko ze diabetolog zadowolona. Tak trzymaj!:-)
Mi dzisiaj też pęka głowa, ale u nas pada, więc pewnie pogoda. Ogólnie po ustapieniu dolegliwości 1 trymestru zostały mi właśnie częste bóle głowyMnie w 16 tyg. bolało krocze ale przeszło, teraz sporadycznie w nocy podczas przekręcania się ale funkcjonuje już normalnie.
Za to pęka mi głowa, nie wiem czy to stres czy pogoda
To ja mam to samo Muszę zmierzyć ciśnienie- jestem niskociśnieniowcem.Mi dzisiaj też pęka głowa, ale u nas pada, więc pewnie pogoda. Ogólnie po ustapieniu dolegliwości 1 trymestru zostały mi właśnie częste bóle głowy
U mnie było piękne słońce ale już jest szaro
Hm ja dopiero na półmetku, czekam na połówkowe.
I byle do lata..
Nath096
Fanka BB :)
Ja podobnie połówkowe 27 marcaHm ja dopiero na półmetku, czekam na połówkowe.
I byle do lata..
No to chyba ja najbliżej mam termin na 27 marca ale tak jak Wam pisałam będę położona 20 jak wcześniej nie urodzę
Mój lekarz nie ma.ktg i jak wszytskich pytałam to on nie umawia na ktg co tydzień przed porodem...też się tym trochę martwiłam ale w poprzedniej ciąży chodziłam też do niego i było wszytsko ok.
Ja też jak bior luteinę to muszę mieć wkładkę bo zawsze t oche wypłynie i też mam wrażenie że musiałbym co chwila zmieniac majtki.
Powiem Wam że jak skurcze byly częste itd tak teraz od dwóch dni moja macica.sie uspokoiła...niezapeszajac
Mój lekarz nie ma.ktg i jak wszytskich pytałam to on nie umawia na ktg co tydzień przed porodem...też się tym trochę martwiłam ale w poprzedniej ciąży chodziłam też do niego i było wszytsko ok.
Ja też jak bior luteinę to muszę mieć wkładkę bo zawsze t oche wypłynie i też mam wrażenie że musiałbym co chwila zmieniac majtki.
Powiem Wam że jak skurcze byly częste itd tak teraz od dwóch dni moja macica.sie uspokoiła...niezapeszajac
Jakie miałaś skurcze i jak często? Możesz coś więcej napisać?No to chyba ja najbliżej mam termin na 27 marca ale tak jak Wam pisałam będę położona 20 jak wcześniej nie urodzę
To w takim razie ja jestem następna w kolejce
reklama