reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

Wszystko da sie obczaic w dzisiejszych czasach online:-) ja tak robilam pierwsza wyprawke i teraz tez tylko dokupuje. Chociaz jestem z tych co uwielbiaja sobie pomacac itp...:-)
Co do wozka - jedz bo to akurat mega wazna kwestia jak Ci sie bedzie dany model prowadzic, ale zrob to jak bedziesz sie lepiej czuc ;-)
Napewno dużo rzeczy zamówię,ale właśnie jeżeli chodzi o wózek to nie chciałabym tego robić online.
Swoją drogą robiłam dzisiaj placki ziemniaczane z gulaszem , dla siebie schodziłam i właśnie zjadłam jednego odgrzanego z sosem ,zobaczymy jaki będzie cukier. Jak narazie jestem zadowolona ,mam nadzieję ,że heohlobina mnie nie zawiedzie 🙈

reklama
Napewno dużo rzeczy zamówię,ale właśnie jeżeli chodzi o wózek to nie chciałabym tego robić online.
Swoją drogą robiłam dzisiaj placki ziemniaczane z gulaszem , dla siebie schodziłam i właśnie zjadłam jednego odgrzanego z sosem ,zobaczymy jaki będzie cukier. Jak narazie jestem zadowolona ,mam nadzieję ,że heohlobina mnie nie zawiedzie 🙈
116 ✌️

Paradoks nie? Trzymamy diete a boimy sie hemoglobiny 🤭 tez sie stresuje bo przeciez zjadlam te dwa paczki i ciastko i ostatnio sernik robilam i tez wtrynilam 🙈 a to srednia z ostatnich 3 mscy przeciez wiec nie powinno byc zle :-)

Paradoks nie? Trzymamy diete a boimy sie hemoglobiny 🤭 tez sie stresuje bo przeciez zjadlam te dwa paczki i ciastko i ostatnio sernik robilam i tez wtrynilam 🙈 a to srednia z ostatnich 3 mscy przeciez wiec nie powinno byc zle :-)
No dokładnie ,tymbardziej,że jak bez diety tak naprawdę miałam 5 to trzymając się jej jakkolwiek nawet powinno być niżej 🙈 na zdrowy rozum 😂 ale ja już się przekonałam,że w tej cukrzycy to nic nie ma na zdrowy rozum 😅

Nath swieta prawda. Amen.

To steresujemy sie dalej wszystkie razem z podobnych badz rozych powodow 😎😂
Ja myślałam,że nic mnie bardziej w tej ciąży nie przygnebi jak ta cukrzyca,a tu się okazało,że może być nieciekawie. Nie chcę przenosić gór,ale żebym chociaż mogła iść na zakupy ,wywiesić pranie itp bez tego dyskomfortu o strachu . Swoją drogą wizytę u diab mam teraz za długo ,ostatnia 14lutego,a następna 28 lutego .

A nie macie opcji w glukometrze sprawdzenia średniej cukrów z ostatnich 90dni? U mnie jest taka opcja to może u Was też i trochę Was uspokoi 🙂

reklama
No! Calkiem zapomnialam ze mam ta opcje tez 😁 dzieki za przypominajke ;-)
Ale ani troche mnie to nie uspokoilo:-p
Zwlaszcza po sniadaniu 156🙉 mysle sobie 'a sprobuje bulke orkiszowa z ziarnami dla odmiany' no to juz nie bede nic odmieniac 🥴

Do góry