reklama
Nie znam się na tych wynikach, ale ten to chyba dobry, co?A w ogóle zbadałam dzisiaj w szpitalu hemoglobinę glikowaną i mój wynik to 5,0%
a glukometr mam już 2,5 miesiąca.
Nath096
Fanka BB :)
O to jestem ciekawa,bo na początku ciąży miałam 5,0 ,mam badać od nowa hemoglobinę teraz w marcu na wizytę ,ciekawe jaki będzie wynikMój wynik sprzed ery glukometru to 5,3%
czyli jest dobrze dobry straszak z tego ustrojstwa
a.szczypiorek
[/QUOTE]
Nawet nie wiem o
Nawet nie wiem o
Ja miałam 5,2% w tamtym miesiącu a byłam już miesiąc na diecie. Jestem ciekawa czy dostanę jeszcze skierowanie na to czy już nieMój wynik sprzed ery glukometru to 5,3%
a.szczypiorek
A mówili coś na ten wynik 5,3%? Bo według mojej diabetolog to za dużo nawet w tym dzienniczku do pomiarów mam normę do 5,9 czy 6, już nie pamietamMój wynik sprzed ery glukometru to 5,3%
Tak, 5,3% to wynik sprzed ciąży i bardzo ładny, cukrzycy przed nie miałam. Lekarz był zadowolony.A mówili coś na ten wynik 5,3%? Bo według mojej diabetolog to za dużo nawet w tym dzienniczku do pomiarów mam normę do 5,9 czy 6, już nie pamietam
Norma jest do 6% z tego co pamiętam
a.szczypiorek
Obzarlam się zupa ogórkowa z ziemniakami i wynik po godzinie 137. Tak siedzę i patrzę na zegarek że minęło już 20 min od pomiaru i mam ochotę sprawdzić czy jest więcej ale się boje
Koniecznie się pochwalO to jestem ciekawa,bo na początku ciąży miałam 5,0 ,mam badać od nowa hemoglobinę teraz w marcu na wizytę ,ciekawe jaki będzie wynik
reklama