Kasia78915
Fanka BB :)
Tak, o 23 zjadłam sporo makaronu plus czekoladę. O 8 miałam pobranie i wbiegłam na niego. Chyba jeszcze raz powtórzę te wyniki ehh.I to jeszcze po świątecznym jedzeniu to badanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, o 23 zjadłam sporo makaronu plus czekoladę. O 8 miałam pobranie i wbiegłam na niego. Chyba jeszcze raz powtórzę te wyniki ehh.I to jeszcze po świątecznym jedzeniu to badanie?
Nie robi się takich badań po świątecznym jedzeniu i to jeszcze z podbieganiem do labu. Nie bardzo rozumiem, czemu uparlas się na to powtarzanie badania na czczo. Mialas jeden wynik OK i to wystarczy ginekologowi do oceny, czy jesteś w grupie ryzyka i co powinnaś w tej sytuacji zrobić.Tak, o 23 zjadłam sporo makaronu plus czekoladę. O 8 miałam pobranie i wbiegłam na niego. Chyba jeszcze raz powtórzę te wyniki ehh.
Jakoś to 89 mi się wydawało dużo a teraz to już w ogóle się martwię. Ile godzin na czczo powinno się być przed badaniem?Nie robi się takich badań po świątecznym jedzeniu i to jeszcze z podbieganiem do labu. Nie bardzo rozumiem, czemu uparlas się na to powtarzanie badania na czczo. Mialas jeden wynik OK i to wystarczy ginekologowi do oceny, czy jesteś w grupie ryzyka i co powinnaś w tej sytuacji zrobić.
Pokazywałabyś ginowi ten nowy wynik z 5,4 czy ten stary 89 ? Chciałam się uspokoić a tu teraz taki dylemat89 to nadal dobry wynik
Pokazywałabyś ginowi ten nowy wynik z 5,4 czy ten stary 89 ? Chciałam się uspokoić a tu teraz taki dylemat
A orientujesz się ile czasu powinnam być na czczo do kolejnego pobrania?Jesli masz czas do wizyty to powtorz na spokojnie. Jesli nie to pokazalabym oba bo i tak wysle Cie ponowna kontrole.
Tylko tym razem bez sprintu i nie po wigili :-)
Ponoć najlepiej 12h, ale nie przegiac w drugą stronę, żeby nie wyszło 15h.A orientujesz się ile czasu powinnam być na czczo do kolejnego pobrania?
To ja byłam niecałe 8 h przy tym drugim pobraniu po tłustej kolacji no i cała zmachana bo się spóźniłam na pobranie, a 11 h przy pierwszym. Jutro mam gina, zapytam co robić bo już nie zdążę powtórzyć tych badańPonoć najlepiej 12h, ale nie przegiac w drugą stronę, żeby nie wyszło 15h.