reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa

reklama
Tak, o 23 zjadłam sporo makaronu plus czekoladę. O 8 miałam pobranie i wbiegłam na niego. Chyba jeszcze raz powtórzę te wyniki ehh.
Nie robi się takich badań po świątecznym jedzeniu i to jeszcze z podbieganiem do labu. Nie bardzo rozumiem, czemu uparlas się na to powtarzanie badania na czczo. Mialas jeden wynik OK i to wystarczy ginekologowi do oceny, czy jesteś w grupie ryzyka i co powinnaś w tej sytuacji zrobić.

Nie robi się takich badań po świątecznym jedzeniu i to jeszcze z podbieganiem do labu. Nie bardzo rozumiem, czemu uparlas się na to powtarzanie badania na czczo. Mialas jeden wynik OK i to wystarczy ginekologowi do oceny, czy jesteś w grupie ryzyka i co powinnaś w tej sytuacji zrobić.
Jakoś to 89 mi się wydawało dużo a teraz to już w ogóle się martwię. Ile godzin na czczo powinno się być przed badaniem?

reklama
Do góry