reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa

reklama
Alergia to nie tylko przeciez kropeczku na ciele, ten niespokojny brzuszek to tez moze byc objaw zmiany tego mleczka. Pomalutku zwiekszaj i sprawdzaj a jak widzisz ze cos nie tak to po prostu zatrzymajcie sie na tej ilosci jaka jest aktualnie na kilka dni:-)
No właśnie ,nawet będąc na pepti brzuch jej dokuczał i ciągle Lefax był. Dziś wydaje mi się,że jej wyszły kropeczki na buzi,niewiele ale są . Poczekam noc i zobaczę rano jak będzie ,bo te kropki dla mnie niejednoznaczne ,mogła się przypocic np,a ona ma buzię mega delikatna . Pozatym ona miała tylko buzię i uszy,zastanawiam się czy jakby to była ta sto procent alergia to czy by nie zaatakowało też innych części ciała. Dzisiaj jej pół na pół cały dzień.

No właśnie ,nawet będąc na pepti brzuch jej dokuczał i ciągle Lefax był. Dziś wydaje mi się,że jej wyszły kropeczki na buzi,niewiele ale są . Poczekam noc i zobaczę rano jak będzie ,bo te kropki dla mnie niejednoznaczne ,mogła się przypocic np,a ona ma buzię mega delikatna . Pozatym ona miała tylko buzię i uszy,zastanawiam się czy jakby to była ta sto procent alergia to czy by nie zaatakowało też innych części ciała. Dzisiaj jej pół na pół cały dzień.

To wszystko moze sie zmieniac z wiekiem. Moze byc tylko buzia moga i uszka moze klatka piersiowa brzuszek plecki w zgieciach lokci kolan stopek.... wszystko mozliwe. Dlatego zatrzymajcie sie i poobserwuj :-) niestety tu jednej reguly nie ma tak samo jak bylo z dieta cukrzycowana kazda z nas dzialaloco innego.

@goskaaw na zdjęciu buzia Marysi myślę,że nie ma się czego czepić. Brzuszek lepiej ,trochę jest problem zrobić kupkę,ale robi codziennie jak do tej pory , kupka też spoko . Chyba lecę dalej 🤔 Dodam miarkę

Załączniki

• 264e96e1-634e-4c3c-9193-89bfed2ebcd5.jpeg
    264e96e1-634e-4c3c-9193-89bfed2ebcd5.jpeg
    38,8 KB · Wyświetleń: 44
  • 9be04523-6e32-4b5d-a7a7-604eb88af725.jpeg
    9be04523-6e32-4b5d-a7a7-604eb88af725.jpeg
    42,9 KB · Wyświetleń: 39
  • b848e164-1c17-42f3-bb3c-9c558fe2fbe1.jpeg
    b848e164-1c17-42f3-bb3c-9c558fe2fbe1.jpeg
    43,1 KB · Wyświetleń: 38
Jezus Maria 🤣
Przeczytalam i zlapalam sie za glowe. Wazne ze juz poszlo i 2gi dzien swiat to juz nie wigilia hehehe :-)) gratulacje dla Was. Juz masz widze kazdy mozliwy sposob porodu ogarniety to i 4te pojdzie z gorki 🤭 a juz tak powazniej, gratuluje :-))))

Nam tez wpisali jakies cyferki w porod a tak naprawde to urodzilam w godzine bo tyle czekalismy na dojazd meza - nie zdarzyl, ale pepowine w galopie zdarzyl przeciac :-)))

Koleżanka mi mówiła, że każdy kolejny poród miała połowę krótszy, to ja na 4 bym nie dojechała do szpitala xD

No ja w sumie bym miała dużej bo 7.30 mniej więcej zjechałam na porodówkę, o 8.30 przebili wody, a 10:10 Młody był na świecie xD

I na razie tfu, tfu - najlepsze moje dziecko :) totalnie bezobsługowe

Mamuśki takie pytanko.. Szczepicie skojarzonymi czy tymi sanepidowskimi?

Będziemy 6w1 :)

@goskaaw na zdjęciu buzia Marysi myślę,że nie ma się czego czepić. Brzuszek lepiej ,trochę jest problem zrobić kupkę,ale robi codziennie jak do tej pory , kupka też spoko . Chyba lecę dalej 🤔 Dodam miarkę

Piekny buziolek 🥰 kuj zelazo poki gorace i pamietajze wysypka to tez wg dzisiejszych wyty znych nie powod do przerywania prowokacji. Chyba ze jest zaogniona i utrudnia funcjonowanie.

reklama
Do góry