reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa

O kurcze, a ty chyba się nastawiałas na sn? Ale skoro taka jest decyzja lekarza to chyba trzeba ja zaakceptowac. Ogólnie słyszałam, że niektórym mierzą miednice, ale mi jakoś nie mierzyli 🤷
Bardziej tak,ale ona mówiła od początku o tej cesarce i sama też brałam to pod uwagę,bo jestem malutka. Mam 150cm i może przez to ona już mówiła od początku,że raczej nic z sn nie będzie . Pozatym Marysia moim zdaniem dobije 3kg jak nie więcej to u mnie w rodzinie takiego dziecka nie było 😂 w tej najbliższej .
A co do pasków powiedziała,że może mi wystawić ale od niej nie mam refundacji to nic mi to nie zmienia.

reklama
Bardziej tak,ale ona mówiła od początku o tej cesarce i sama też brałam to pod uwagę,bo jestem malutka. Mam 150cm i może przez to ona już mówiła od początku,że raczej nic z sn nie będzie . Pozatym Marysia moim zdaniem dobije 3kg jak nie więcej to u mnie w rodzinie takiego dziecka nie było 😂 w tej najbliższej .
A co do pasków powiedziała,że może mi wystawić ale od niej nie mam refundacji to nic mi to nie zmienia.
To słabo z tymi paskami, bo jeszcze kilka opakowań Cie czeka 😐
Ok, czyli gdzieś tam z tyłu głowy mialas mysl o cesarce.
Noo takie ponad 3kg to chyba normalna waga. Ale skoro fizycznie u Ciebie się nie da to już nic na to nie poradzisz. Więc szykuj się na koniec miesiąca 🙂💪💪

To słabo z tymi paskami, bo jeszcze kilka opakowań Cie czeka 😐
Ok, czyli gdzieś tam z tyłu głowy mialas mysl o cesarce.
Noo takie ponad 3kg to chyba normalna waga. Ale skoro fizycznie u Ciebie się nie da to już nic na to nie poradzisz. Więc szykuj się na koniec miesiąca 🙂💪💪
Nie no pewnie,że normalna waga,to my się godziliśmy tacy mniejsi poprostu 😂 No może lepiej tak niż miałyby być komplikacje,po drugie umówmy się żaden poród nie jest miły 🙈 Poszłabym do rodzinnego,bo on mi wystawił z tą zniżka,ale nie chce mi się słuchać tego stulania,że on nie wie czy mi się należy i kto mi wymyślił cukrzycę. To już zapłacę trudno.

Nie no pewnie,że normalna waga,to my się godziliśmy tacy mniejsi poprostu 😂 No może lepiej tak niż miałyby być komplikacje,po drugie umówmy się żaden poród nie jest miły 🙈 Poszłabym do rodzinnego,bo on mi wystawił z tą zniżka,ale nie chce mi się słuchać tego stulania,że on nie wie czy mi się należy i kto mi wymyślił cukrzycę. To już zapłacę trudno.
Wiem, też czasem wolę zapłacić i nie mieć zepsutej krwi przy tym, bo czasem nie warto.
Też mi sie wydaje, że żaden rodzaj porodu nie jest miły 🙈
Ja mam jutro wizytę u ginekologa i będzie weryfikowała to moje spojenie. Mnie tak to boli, że serio chodzić nie mogę, masakra.

Wiem, też czasem wolę zapłacić i nie mieć zepsutej krwi przy tym, bo czasem nie warto.
Też mi sie wydaje, że żaden rodzaj porodu nie jest miły 🙈
Ja mam jutro wizytę u ginekologa i będzie weryfikowała to moje spojenie. Mnie tak to boli, że serio chodzić nie mogę, masakra.
Współczuję Ci . Bo jak boli to człowiekowi odchodzą wszystkie chęci,a czas się tak dłuży,że masakra.

reklama
Do góry