reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

O kurcze, a ty chyba się nastawiałas na sn? Ale skoro taka jest decyzja lekarza to chyba trzeba ja zaakceptowac. Ogólnie słyszałam, że niektórym mierzą miednice, ale mi jakoś nie mierzyli 🤷
Bardziej tak,ale ona mówiła od początku o tej cesarce i sama też brałam to pod uwagę,bo jestem malutka. Mam 150cm i może przez to ona już mówiła od początku,że raczej nic z sn nie będzie . Pozatym Marysia moim zdaniem dobije 3kg jak nie więcej to u mnie w rodzinie takiego dziecka nie było 😂 w tej najbliższej .
A co do pasków powiedziała,że może mi wystawić ale od niej nie mam refundacji to nic mi to nie zmienia.

reklama
Bardziej tak,ale ona mówiła od początku o tej cesarce i sama też brałam to pod uwagę,bo jestem malutka. Mam 150cm i może przez to ona już mówiła od początku,że raczej nic z sn nie będzie . Pozatym Marysia moim zdaniem dobije 3kg jak nie więcej to u mnie w rodzinie takiego dziecka nie było 😂 w tej najbliższej .
A co do pasków powiedziała,że może mi wystawić ale od niej nie mam refundacji to nic mi to nie zmienia.
To słabo z tymi paskami, bo jeszcze kilka opakowań Cie czeka 😐
Ok, czyli gdzieś tam z tyłu głowy mialas mysl o cesarce.
Noo takie ponad 3kg to chyba normalna waga. Ale skoro fizycznie u Ciebie się nie da to już nic na to nie poradzisz. Więc szykuj się na koniec miesiąca 🙂💪💪

To słabo z tymi paskami, bo jeszcze kilka opakowań Cie czeka 😐
Ok, czyli gdzieś tam z tyłu głowy mialas mysl o cesarce.
Noo takie ponad 3kg to chyba normalna waga. Ale skoro fizycznie u Ciebie się nie da to już nic na to nie poradzisz. Więc szykuj się na koniec miesiąca 🙂💪💪
Nie no pewnie,że normalna waga,to my się godziliśmy tacy mniejsi poprostu 😂 No może lepiej tak niż miałyby być komplikacje,po drugie umówmy się żaden poród nie jest miły 🙈 Poszłabym do rodzinnego,bo on mi wystawił z tą zniżka,ale nie chce mi się słuchać tego stulania,że on nie wie czy mi się należy i kto mi wymyślił cukrzycę. To już zapłacę trudno.

Nie no pewnie,że normalna waga,to my się godziliśmy tacy mniejsi poprostu 😂 No może lepiej tak niż miałyby być komplikacje,po drugie umówmy się żaden poród nie jest miły 🙈 Poszłabym do rodzinnego,bo on mi wystawił z tą zniżka,ale nie chce mi się słuchać tego stulania,że on nie wie czy mi się należy i kto mi wymyślił cukrzycę. To już zapłacę trudno.
Wiem, też czasem wolę zapłacić i nie mieć zepsutej krwi przy tym, bo czasem nie warto.
Też mi sie wydaje, że żaden rodzaj porodu nie jest miły 🙈
Ja mam jutro wizytę u ginekologa i będzie weryfikowała to moje spojenie. Mnie tak to boli, że serio chodzić nie mogę, masakra.

Wiem, też czasem wolę zapłacić i nie mieć zepsutej krwi przy tym, bo czasem nie warto.
Też mi sie wydaje, że żaden rodzaj porodu nie jest miły 🙈
Ja mam jutro wizytę u ginekologa i będzie weryfikowała to moje spojenie. Mnie tak to boli, że serio chodzić nie mogę, masakra.
Współczuję Ci . Bo jak boli to człowiekowi odchodzą wszystkie chęci,a czas się tak dłuży,że masakra.

reklama
Do góry