reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa

No to może jednak zadzwonię pod koniec tyg i zapytam,bo szkoda kasy skoro i tak będą mi robić drugi raz.

To takie standardy raczej szpitalne mimo iz mialabys wyniki - oni robia swoje. Bylam 2x w tej ciazy i zawsze to samo postepowanie bylo wiec mniemam ze Twoj szpital dziala tak samo :-) a te wyniki bedziesz miala opisane na karcie wypisu wiec i tak i tak beda aktualne na wizyte u gina :-)

Wg mnie faktycznie szkoda kaski, ale to juz Twoja decyzja :-)

reklama
Masakra 😏 Oszczędzaj się i wybierz te globulki.
Mi ostatnio też wyniki zaczęły spadać.
W ogóle zastanawiam się czy wyniki które miałam zrobić na wizytę mam dalej zrobić i zabrać do szpitala? Chyba zrobię i nie będę dzwonić i pytać.
A jak się czujesz ?
Też mi sie wydaje, że zrobią w szpitalu swoje badania.
Czuje się, jak zazwyczaj w tej ciąży, czyli średnio, trochę pochodziłam z tymi wizytami i już mnie boli. Teraz chwilą leżenia i trzeba jechać po dziecko do żłobka, a później wiadomo, trzeba się dzieckiem zająć. Także chyba trzeba się przyzwyczaić do bólu 🤷
Daria oby zelazo Ci pomoglo a nie zatkalo jak to bywa w 3/4przypadkow.
Co to znaczy zatkało?;)

Czuje się, jak zazwyczaj w tej ciąży, czyli średnio, trochę pochodziłam z tymi wizytami i już mnie boli. Teraz chwilą leżenia i trzeba jechać po dziecko do żłobka, a później wiadomo, trzeba się dzieckiem zająć. Także chyba trzeba się przyzwyczaić do bólu 🤷

Co to znaczy zatkało?;)
Mnie znowu kłuje w środku przy staniu. Brzuch twardszy,ale mała dzisiaj to chyba nie śpi wcale. Jak się uruchomiła koło 10 tak to dej pory brzuch mi faluje w każdą stronę .

Co to znaczy zatkało?;)

Zatwardzenia sa po zelazie czesto :-(

Aaaaa ok, no mam nadzieje, ze nie. Już brałam we wcześniejszej ciąży zelazo i nic mi nie było. Ale wiadomo, że teraz to się wszystkiego spodziewam 🙄

Ja właśnie suplementuje żelazo ale jakoś daję radę 🙈 chociaż nie ukrywam brzuch przed boli niemiłosiernie… po porodzie obyło się na szczęście bez przetaczania, ale co się nawsuwać żelaza muszę to moje…

Ciekawe, czy u Ciebie tylko ta infekcja 🤔
No nie wiem sama co to może być. Czy może dzidzia się tak rusza i to ona. Czy ta szyjka jednak się zaczęła skracać. Już nie mam głowy co się dzieje . Jutro jeszcze wizyta u diabetologa ,ciekawa jestem co powie.

reklama
Do góry