reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

No to może jednak zadzwonię pod koniec tyg i zapytam,bo szkoda kasy skoro i tak będą mi robić drugi raz.

To takie standardy raczej szpitalne mimo iz mialabys wyniki - oni robia swoje. Bylam 2x w tej ciazy i zawsze to samo postepowanie bylo wiec mniemam ze Twoj szpital dziala tak samo :-) a te wyniki bedziesz miala opisane na karcie wypisu wiec i tak i tak beda aktualne na wizyte u gina :-)

Wg mnie faktycznie szkoda kaski, ale to juz Twoja decyzja :-)

reklama
Masakra 😏 Oszczędzaj się i wybierz te globulki.
Mi ostatnio też wyniki zaczęły spadać.
W ogóle zastanawiam się czy wyniki które miałam zrobić na wizytę mam dalej zrobić i zabrać do szpitala? Chyba zrobię i nie będę dzwonić i pytać.
A jak się czujesz ?
Też mi sie wydaje, że zrobią w szpitalu swoje badania.
Czuje się, jak zazwyczaj w tej ciąży, czyli średnio, trochę pochodziłam z tymi wizytami i już mnie boli. Teraz chwilą leżenia i trzeba jechać po dziecko do żłobka, a później wiadomo, trzeba się dzieckiem zająć. Także chyba trzeba się przyzwyczaić do bólu 🤷
Daria oby zelazo Ci pomoglo a nie zatkalo jak to bywa w 3/4przypadkow.
Co to znaczy zatkało?;)

Czuje się, jak zazwyczaj w tej ciąży, czyli średnio, trochę pochodziłam z tymi wizytami i już mnie boli. Teraz chwilą leżenia i trzeba jechać po dziecko do żłobka, a później wiadomo, trzeba się dzieckiem zająć. Także chyba trzeba się przyzwyczaić do bólu 🤷

Co to znaczy zatkało?;)
Mnie znowu kłuje w środku przy staniu. Brzuch twardszy,ale mała dzisiaj to chyba nie śpi wcale. Jak się uruchomiła koło 10 tak to dej pory brzuch mi faluje w każdą stronę .

Co to znaczy zatkało?;)

Zatwardzenia sa po zelazie czesto :-(

Aaaaa ok, no mam nadzieje, ze nie. Już brałam we wcześniejszej ciąży zelazo i nic mi nie było. Ale wiadomo, że teraz to się wszystkiego spodziewam 🙄

Ja właśnie suplementuje żelazo ale jakoś daję radę 🙈 chociaż nie ukrywam brzuch przed boli niemiłosiernie… po porodzie obyło się na szczęście bez przetaczania, ale co się nawsuwać żelaza muszę to moje…

Ciekawe, czy u Ciebie tylko ta infekcja 🤔
No nie wiem sama co to może być. Czy może dzidzia się tak rusza i to ona. Czy ta szyjka jednak się zaczęła skracać. Już nie mam głowy co się dzieje . Jutro jeszcze wizyta u diabetologa ,ciekawa jestem co powie.

reklama
Do góry