reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

Ewentualnie wykup insulinę, ale jak nie będzie konieczności to nie będziesz brać, a tak to będziesz zabezpieczona na wszelki wypadek. Ale życzę Ci, żeby dalo radę bez 🙂
Tzn nic mi nie dala ,kazała się zgłosić jak będą przekroczenia 3dnj pod rząd po tym samym posiłku lub na czczo .

Moja szyjka 48mm ,zalecenie dużo wypoczywać ,bo jakby się chciala zacząć skracać

reklama
Tzn nic mi nie dala ,kazała się zgłosić jak będą przekroczenia 3dnj pod rząd po tym samym posiłku lub na czczo .

Moja szyjka 48mm ,zalecenie dużo wypoczywać ,bo jakby się chciala zacząć skracać
Moja szyjka ma 37mm, info z piątku. Jak lekarz zobaczył to stwierdził, że szyja dluga, że ho ho. Więc u Ciebie dziwne mega, że idziesz na sterydy.

Okolice 30-34 tc u mnie to byly wieczne spinania brzucha u gory i bol we wzgorku lonowym... takze dziewczyny to juz powoli czas przygotowywania ciala do porodu. Niewiele kobiet przechodz ciaze bezobjawowo 🤷‍♀️

Moja szyjka ma 37mm, info z piątku. Jak lekarz zobaczył to stwierdził, że szyja dluga, że ho ho. Więc u Ciebie dziwne mega, że idziesz na sterydy.
No mi też powiedziała,że bardzo długa. Ale chyba ja martwią te twardnienia i powiedziała,że spróbujemy wyciszyć brzuch. Niech mi zrobi posiew,bo to kłucie mnie wykończy,po sikaniu tak samo mnie piecze .
Jeszcze się łudzę,że jak się ta szyjka nie skróci to mnie weźmie na obserwację i się wstrzymać z tymi sterydami.
Mam nadzieję,że się nie skróci ,nie robię nic nie odkurzam ,nie wieszam pranie ,zrobię jeden dwa posiłki dziennie i to też bardziej się wysługując starym no i takie rzeczy koło siebie.

Okolice 30-34 tc u mnie to byly wieczne spinania brzucha u gory i bol we wzgorku lonowym... takze dziewczyny to juz powoli czas przygotowywania ciala do porodu. Niewiele kobiet przechodz ciaze bezobjawowo 🤷‍♀️
Spinanie brzucha mam mniejsze , czasem jak mi stwardnieje to jakbym go nie pomagała to bym nie wiedziała,że twardy,a wcześniej nie dalo się tego nie odczuć. Gorzej,że mnie kłuje w pochwie i jakby pali ,jakby mnie ktoś spirytusem nasmarował. Zostały mi jeszcze 2 globulki pimafucinu ale średni widzę różnicę.

Spinanie brzucha mam mniejsze , czasem jak mi stwardnieje to jakbym go nie pomagała to bym nie wiedziała,że twardy,a wcześniej nie dalo się tego nie odczuć. Gorzej,że mnie kłuje w pochwie i jakby pali ,jakby mnie ktoś spirytusem nasmarował. Zostały mi jeszcze 2 globulki pimafucinu ale średni widzę różnicę.

Aj bo mi sie w glowie nie miesci ze wysyla Cie na sterydy a podstawowego posiewu Ci nie zrobila 🙉 ble ble ble.

Aj bo mi sie w glowie nie miesci ze wysyla Cie na sterydy a podstawowego posiewu Ci nie zrobila 🙉 ble ble ble.
No jak pójdę w poniedziałek to powiem,żeby zrobiła posiew i zobaczyła co mnie gnębi,bo mam już dość. Ciekawi mnie czy nawet przy takiej długiej szyjce mimo wszystko da mi sterydy,a nie spróbuję najpierw wyleczyć infekcji i poszukać przyczyny non stop twardnego brzucha.

reklama
No jak pójdę w poniedziałek to powiem,żeby zrobiła posiew i zobaczyła co mnie gnębi,bo mam już dość. Ciekawi mnie czy nawet przy takiej długiej szyjce mimo wszystko da mi sterydy,a nie spróbuję najpierw wyleczyć infekcji i poszukać przyczyny non stop twardnego brzucha.
Pociśnij tam, bo szkoda brać " na wszelki wypadek".

Do góry