reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa

U mnie wszystkie wyniki z dzisiaj dobre, ale pojechałam na ten sor sprawdzić, co i jak. Ktg ok, nie wyszly żadne skurcze, usg tez w porządku, na chwilę obecną nie wiedzą skad moje pieczenie w podbrzuszu. Padło stwierdzenie, że może rozchodzi się spojenie łonowe. Ale dalej czekam na jakąś diagnozę, bo doktor poszła na cesarskie cięcie🤷
Mnie dzisiaj boli w podbrzuszu . Ale ten chyba przez to badanie wczorajsze,bo nie mogłam wstać z fotela po badaniu ,bo dość mocno mnie zbadała.
No to niech szuka przyczyny,ja żałuję,że się wtedy 4 maja nie spielam jakoś i nie kazałam przebadać na fotelu pod kątem infekcji i szyjki. Ale jakoś jeszcze wtedy to nie było uciążliwe.

reklama
Mnie dzisiaj boli w podbrzuszu . Ale ten chyba przez to badanie wczorajsze,bo nie mogłam wstać z fotela po badaniu ,bo dość mocno mnie zbadała.
No to niech szuka przyczyny,ja żałuję,że się wtedy 4 maja nie spielam jakoś i nie kazałam przebadać na fotelu pod kątem infekcji i szyjki. Ale jakoś jeszcze wtedy to nie było uciążliwe.
Mnie zawsze boli podbrzusze po badaniu, czuję, jakbym miała coś tam zruszone.

Mam nadzieje, ze szybko się tam upora i wróci do mnie z jakąś wiadomością, co dalej...

Wróciłam do domu, z diagnoza się wstrzymali.. dostałam globulki, bo jest troszkę więcej śluzu, luteinę pod język i nospe. I za 7 dni mam się zgłosić do lekarza prowadzącego na kontrolę. Ale pójdę raczej w poniedziałek do swojego ginekologa.

Jestem zdania ze trzeba ufac swojej intuicji i jak cos czujecie ze nie tak tzn ze tsk jest i drazyc temat trzeba.
Oby szybko przechodzilo 🤞
Właśnie moja intuicja podpowiada, że muszę jeszcze w poniedziałek podrazyc temat. Wczoraj się trochę uspokoiłam, bo z dzieckiem i z szyjka wszystko ok, ale jednak moje dolegliwości nie ustępują 🙄

Właśnie moja intuicja podpowiada, że muszę jeszcze w poniedziałek podrazyc temat. Wczoraj się trochę uspokoiłam, bo z dzieckiem i z szyjka wszystko ok, ale jednak moje dolegliwości nie ustępują 🙄
No to koniecznie. Mnie wczoraj tak bolało to podbrzusze,że sobie wzięłam na noc nospe. Po pierwszej globulce pomafucinu już czuje różnice 🙏 Brzuch mi twardnieje ale dużo leżę i jest ok ,myślę ,se mi się dużo ulży po tym pimafucinie. Muszę się zmusić i odpoczywać ile się da.

Dziewczyny,
Jestem 3 miesiące po porodzie. Miałam cukrzycę ciążową, wczoraj odebrałam wyniki krzywej I wygląda na to, że się pożegnałyśmy 🥰🥰🥰

Załączniki

• Screenshot_20230520_203215_Gallery.jpg
    Screenshot_20230520_203215_Gallery.jpg
    226,1 KB · Wyświetleń: 36
No to koniecznie. Mnie wczoraj tak bolało to podbrzusze,że sobie wzięłam na noc nospe. Po pierwszej globulce pomafucinu już czuje różnice 🙏 Brzuch mi twardnieje ale dużo leżę i jest ok ,myślę ,se mi się dużo ulży po tym pimafucinie. Muszę się zmusić i odpoczywać ile się da.
Jak tam brzuch? Mój tez się zaczął spinać 🙄

reklama
Jak tam brzuch? Mój tez się zaczął spinać 🙄
Dzisiaj całkiem dobrze ,ale nie chwalę dnia,bo dopiero 11. Dużo leżę . Wczoraj posiedzialam na taborecie bez oparcia i potem czułam taki umeczony i twardy brzuch. Ale podbrzusze już nie boli. Plamienie ustało .
A jakie masz globulki? Czujesz jakąś różnicę po stosowaniu ?

Do góry