reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa

Dzisiaj całkiem dobrze ,ale nie chwalę dnia,bo dopiero 11. Dużo leżę . Wczoraj posiedzialam na taborecie bez oparcia i potem czułam taki umeczony i twardy brzuch. Ale podbrzusze już nie boli. Plamienie ustało .
A jakie masz globulki? Czujesz jakąś różnicę po stosowaniu ?
Nie czuje żadnej różnicy narazie. Mam macmiror complex 500.
Jutro idę do swojej gin i do internisty, wiec może coś innego będziemy działać.

Dobrze, że u Ciebie trafna diagnoza i leki pomagają 🙂

Moj brzuch od pępka w górę masakra..

reklama
Nie czuje żadnej różnicy narazie. Mam macmiror complex 500.
Jutro idę do swojej gin i do internisty, wiec może coś innego będziemy działać.

Dobrze, że u Ciebie trafna diagnoza i leki pomagają 🙂

Moj brzuch od pępka w górę masakra..
Dzisiaj to była ulga niesamowita z tym brzuchem . Bardziej zaczął mi się spinać dopiero wieczorem jak się opilam dużo wody i wstawałam do kibelka.
A teraz nie śpię,bo mam atak paniki chyba,bo się znowu nakręciłam na ten szpital co będzie jak będzie i w ogóle....🙈 stara baba,a jak dziecko.
Koniecznie szukaj powodu i nie zwlekaj,trzymam kciuki ❤️

A czemu Wam w ogole posiewu nie porobili? W ciazy robi sie posiewy z antybiogramem po to aby wlasnie dobrac odpowiedni lek a nie trafiac w ciemno a noz widelec pomoze...
Ehh... dziwni lekarze.

A czemu Wam w ogole posiewu nie porobili? W ciazy robi sie posiewy z antybiogramem po to aby wlasnie dobrac odpowiedni lek a nie trafiac w ciemno a noz widelec pomoze...
Ehh... dziwni lekarze.
Nie wiem ,ciekawa jestem w ogóle co w tym szpitalu ,czy jest jakiś sposób na wyciszenie tego stawiania macicy . I czy jak mi się szyjka nie skróci to dalej dostanę sterydy . Nie wiem dokładnie o co to chodzi . I tak czuję mega różnicę po tym pimafucinie,bo wcześniej to był się zależała na śmierć,a brzuch jaki by taki był. Moze ten odpoczynek plus globulki uratują ta szyjkę przed skróceniem. Jutro mam wizytę u diabetologa.

Jestem po wizycie, ale muszę przyjść jeszcze raz w czwartek. Kazała jeszcze pobrać te globulki i w czwartek zobaczymy, co dalej.
Z morfologii wyszła mi anemia, więc dostałam żelazo.
Jeśli to spojenie się rozchodzi to na to i tak nie ma leków 🙄
Masakra 😏 Oszczędzaj się i wybierz te globulki.
Mi ostatnio też wyniki zaczęły spadać.
W ogóle zastanawiam się czy wyniki które miałam zrobić na wizytę mam dalej zrobić i zabrać do szpitala? Chyba zrobię i nie będę dzwonić i pytać.
A jak się czujesz ?

Nath w szpitalu i tak zrobia Ci morfologie i mocz i mozliwe ze posiew jak powiesz ze cos tam swedzi.

reklama
Do góry