reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa

Masz racje.
I ta hustawka nastroju...🙈 ja wczoraj co chwile np buczalam jak mops.

Byla polozna i powiedziala ze na razie ok. Ma 2 tyg w sumie na powrotdowagi urodzeniowej. Pozniej bedziemy sie martwic jesli nie dobije.

Dzis bylismy u kardiologa (dostal skierowanie ze szpitala ze wzgledu na moja cukrzyce t2 i nadcisnienie) ale wszystko ok. I lekarka miala wage to skorzystalismy i dzis juz wsumie 80 gr wiecej wiec odbija pomalu do gory :-) taki urok kurczaka mojego.
To dobrze, ważne, że przybiera, a nie spada. Zresztą bedziesz widziała na bieżąco, czy podejmować jakieś działania. Wiadomo, że trzeba czasem troszkę cierpliwości o co niestety w połogu przy tak malutkim dziecku ciężko, ale napewno będzie się wszystko normowało💪💪💪
Zdrówka dla mamy i kurczaka ❤️

reklama
Właśnie miałam Cię też pytać o takie przekąski . Także z tym chlebem to napewno wezmę .👌

Jeszcze mialam swoja wedline ogorka pomidora kabanosy i sol 😎 orzechy i male jogurty naturalne( jesli nabial Ci nie wybija) i jablka plus woda. I wystarczylo na te 6 posilkow dziennie

Jeszcze mialam swoja wedline ogorka pomidora kabanosy i sol 😎 orzechy i male jogurty naturalne( jesli nabial Ci nie wybija) i jablka plus woda. I wystarczylo na te 6 posilkow dziennie
A miałaś tam dostępna jakaś lodówkę czy cos ? Sorry,że tak pytam,ale nie byłam nigdy w szpitalu .
W sensie na wędlinę lub nabiał.

A miałaś tam dostępna jakaś lodówkę czy cos ? Sorry,że tak pytam,ale nie byłam nigdy w szpitalu .
W sensie na wędlinę lub nabiał.
Jak byłam 2 doby w szpitalu to też miałam swój chleb pokrojony, pomidorki, migdaly i kabanosy. Lodowka jest dostępna normalnie, trzeba tylko podpisać.

Moj Kurczak jednak na wadze 140 gr wiecej a nie 30. Waga poloznej chyba kiepsko wazy. Musze jej powiedziec ze malo nie dostalam przez nia zawalu serca🥴 u kardiologa maluszek tez wporzo.

Powiem Wam ze my Mamusie to serio mamy czasami za duzo na glowie bo przeciez to od nas zalezy czy maluszek- jak maluszek i kiedy maluszek dobrze sie rozwija najpierw w brzuszku a pozniej z drugiej strony brzuszka. Zwariowac mozna 🙈

Moj Kurczak jednak na wadze 140 gr wiecej a nie 30. Waga poloznej chyba kiepsko wazy. Musze jej powiedziec ze malo nie dostalam przez nia zawalu serca🥴 u kardiologa maluszek tez wporzo.

Powiem Wam ze my Mamusie to serio mamy czasami za duzo na glowie bo przeciez to od nas zalezy czy maluszek- jak maluszek i kiedy maluszek dobrze sie rozwija najpierw w brzuszku a pozniej z drugiej strony brzuszka. Zwariowac mozna 🙈
Oj tak, dlatego często tak wszystko przeżywamy, ale nie ma się co dziwić.

Super, że Kurczak mknie do przodu. Ahh te wagi, każda pokazuje co innego, dlatego warto mieć oparcie tylko o jedną 🙂

reklama
U mnie wszystkie wyniki z dzisiaj dobre, ale pojechałam na ten sor sprawdzić, co i jak. Ktg ok, nie wyszly żadne skurcze, usg tez w porządku, na chwilę obecną nie wiedzą skad moje pieczenie w podbrzuszu. Padło stwierdzenie, że może rozchodzi się spojenie łonowe. Ale dalej czekam na jakąś diagnozę, bo doktor poszła na cesarskie cięcie🤷

Do góry