reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa

Uroki ciazowe... :-))) poczekaj w spokoju do wizyty i sie cos wyjasni :-)

@Nath096 jak wizyta u lekarza?
Hej dziewczyny. Nie było mnie,bo ostatnio dużo się dzieje . Wizyta ok,było serduszko ❤️ ,założona karta ciąży,skierowanie na podstawowe badania i na prenatalne . Jestem umówiona na 16 stycznia. Ostatnio odpukac przeszły mi mdłości i mogę wreszcie coś zjeść,cukry ok i śpię tak do 8 ostatnio i mam rano na czczo 80 ,a kładę się później bo np po 22 nie jak wcześniej ok 21. Czasem przed posiłkiem mam np 95 ale przyznaje ,że zdarza mi się coś przekąsić małego jakiś krakers czy kawałek mandarynki. Dzisiaj miałam wysoki cukier po Grochowce ,bo 141 ,a po 2h 85 . Odkąd mi przeszły te mdłości to jakoś mi wróciła chęć życia i wierzę,że dam radę ,chociaż sernik i pizzę bym zjadła 🤣🤣

reklama
Hej dziewczyny. Nie było mnie,bo ostatnio dużo się dzieje . Wizyta ok,było serduszko ❤️ ,założona karta ciąży,skierowanie na podstawowe badania i na prenatalne . Jestem umówiona na 16 stycznia. Ostatnio odpukac przeszły mi mdłości i mogę wreszcie coś zjeść,cukry ok i śpię tak do 8 ostatnio i mam rano na czczo 80 ,a kładę się później bo np po 22 nie jak wcześniej ok 21. Czasem przed posiłkiem mam np 95 ale przyznaje ,że zdarza mi się coś przekąsić małego jakiś krakers czy kawałek mandarynki. Dzisiaj miałam wysoki cukier po Grochowce ,bo 141 ,a po 2h 85 . Odkąd mi przeszły te mdłości to jakoś mi wróciła chęć życia i wierzę,że dam radę ,chociaż sernik i pizzę bym zjadła 🤣🤣

Zazdroszczę, mnie jeszcze nie przeszły 😒
no i gratulacje ❤️

A ja trochę przegięłam, zjadłam 4 kawałki pizzy i wywaliło mi 143. Czyli to jest mój owoc zakazany.

Kupna, sos serowy, boczek, cebula 🙈 troche sosu czosnkowego. Urodzinowa 🥳
Zostawiłam tylko 2..
Miałam zjeść dużą miseczkę sałaty ale przestraszyłam się parmezanu.
Zapchałam się.
No to myślę,że jak tyle zjadłaś to cukier i tak ok,ciekawe tylko czy ładnie spadł po 2h. Bo ja kiedyś po pierogach 1h po miałam ok cukier,a 2h po za wysoki.

No to myślę,że jak tyle zjadłaś to cukier i tak ok,ciekawe tylko czy ładnie spadł po 2h. Bo ja kiedyś po pierogach 1h po miałam ok cukier,a 2h po za wysoki.

Sprawdziłam jeszcze po dodatkowych 20 min i był 10 jednostek w dół więc oby 🤷‍♀️
Kłuję ciągle 3 paluchy i trochę mam dość:>

reklama
Ja wczoraj tak miałam. Zjadłam w restauracji makaron. Po godzinie 115, a po dwóch 156 🙈🙈🙈🙈
No dokładnie . Ja dzisiaj miałam wysoki po tej zupie,ale myślę,że to też przez to,że ostatni posiłek jadłam godzinę wcześniej,a położyłam się potem spać ,bo byłam zmęczona i jak wstałam to 141 . 🤷 Słodyczy wiadomo,że nie mogę ale nie narzekam,bo jem całkiem normalne posiłki,makaron sobie gotuje dzień wcześniej i chlodze przez noc ,dzisiaj tak spróbuję z ziemniakami.

Do góry