reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

Na dobry humor :-))))

Załączniki

• 48e3e928-f9da-4de1-90aa-25fee64c9d62.jpeg
    48e3e928-f9da-4de1-90aa-25fee64c9d62.jpeg
    50,3 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Ja wczoraj zwiększyłam dawkę insuliny nocnej o 1j. Dziś rano 86, więc już jest ok ❤️ oby na tych 16j nocnej się zatrzymało.

@gooskaw nie pocieszasz z tym leżeniem do 37 plackiem 🥺 ja liczyłam na to, że mnie trochę zmobilizują mimo wszystko w tym skończonym 35 za tydzień, albo 36… a moja sytuacja chyba gorsza, bo mam pęcherz wpuklony cały czas i szyjka około 1 cm, więc raczej nie mam na co liczyć. Teraz w sumie nie wiem czy dalej 1 cm czy już mniej 🙈 aż się boję tej kontroli w środę…
Ogólnie chyba dalej pupka na pęcherzu, bo mnie rozpycha z dwóch stron jak się kręci. Kurcze a już miałam nadzieję…

To lecimy na rowni. Tez mam 16j insulatardu.

I pamietaj @Alexis124 ze juz blizej jak dalej a ja skrobie Ci marchewki :-)))
Na wypisie ze szpitala mam oszczedny tryb zycia do 37tc ale lekarz wyraznie podkreslal ze LEZYMY chyba ze chce Pani polezec jeszcze w szpitalu, to mu powiedzialam ze Nie,nie, ja wracam do domku ;-)
Jestes mega dzielna dziewczyna! 😎

Jak wyprawka?

To lecimy na rowni. Tez mam 16j insulatardu.

I pamietaj @Alexis124 ze juz blizej jak dalej a ja skrobie Ci marchewki :-)))
Na wypisie ze szpitala mam oszczedny tryb zycia do 37tc ale lekarz wyraznie podkreslal ze LEZYMY chyba ze chce Pani polezec jeszcze w szpitalu, to mu powiedzialam ze Nie,nie, ja wracam do domku ;-)
Jestes mega dzielna dziewczyna! 😎

Jak wyprawka?
Wczoraj złożone łóżeczko, ubranka poprane, poprasowane i poukładane ;) musimy jeszcze trochę dokupić. Dzisiaj mąż pojechał w misją bojową- kupił wózek i fotelik ❤️ fakt, że wózek będzie gdzieś w połowie maja, a fotelik ma być za max 2 tygodnie, więc dobrze 🥰

Chyba że ta czkawka to z brzuszka 🙈 a może mu tak wygodnie pupą na pęcherzu siedzieć 😂
Wczoraj wieczorem znów w dwóch bokach go czułam, więc chyba jednak wciąż miednicowo. Trudno - ja już jestem tak obolała, że tylko chcę żeby go wydostali na świat najlepiej w ostatnim tygodniu kwietnia i to bez różnicy którędy tego dokonają 😂

Powiem Ci ze ja zawsze czuje czkawke z lewego boku tak jakby na jajniku i prawego zebra czyli tez po dwoch stronach barykady. A wiem ze lezy jak rogalik wiec by sie zgadzalo.
I tak Ci Gośka stara wróżka przepowiada ze Twoje Szczescie tez juz glowka w dol i zobaczysz sama na wizycie niedlugo:-) kiedy wizytujesz?

@Daria1991 a Ty w jajkach przepadlas czy gdzie, ze tak cicho? 🤭🤪

Moj mlody posial sobie rzezuche i ten zapch przyprawia mnie o zawroty glowy 🙉

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Ja się obudzilam na siku o 5,potem nie mogłam zasnąć jak zawsze no i dopiero się obudziłam po tym jak zasnęłam 😅
Dzisiaj cukier na czczo 90 ,powiem Wam,że takiego wyniku to chyba nie miałam od 8tc jak wymiotowałam .
Wy jak się macie?

Dzis lepszy wynik na czczo?

reklama
Do góry