reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

Ja właśnie nie wiem jak czuć ta czkawkę 😅 a właśnie na polowkowych wyszło,że położenie jest główkowe to może też przez to mnie bolą te "kości" na dole 🙈

Czkawke poczujesz na pewno to sa takie powtarzajace sie w jednym miejscu ruchy. Aczkolwiek ja dosc pozno poczulam pierwsza wiec zapewne masz jeszcze czas :-)

Tak boli bardziej jak ta lepetynka sie tam umosci u dolu. Stanowczo latwiej mi np bylo jak nozkami trzaskal sobie w okolicy nawet szyjki chociaz moj Babel lubil w poprzek. Teraz boli wzgorek lonowy czy kosc ogonowa brr... im dalej w las tym ciezej, a wszystko przed Toba ;-)))

reklama
Jak fiknal fikołaka to ja sie wcale nie zdziwilabym - mowilam Ci ze ma jeszcze czas ;-))) i pewnie jak poczujesz kopy w innym miejscu to sie upewnisz lub czkawke u dolu a nie u gory o ile miewal :-)
Zobaczymy, bo może tylko mi się tam jakoś dziwnie wcisnął 🙈 a czkawki to ze 3 razy dziennie bywają. 😂 jedną czułam jakoś bardziej na dole, ale z prawej🙈
Ciężko stwierdzić, bo ruchy czuję i pod żebrami z lewej i na dole i po lewej… kręcony bąbel 🤭
Oj mi to z każdym tygodniem ciężej, czekam z niecierpliwością do końca ❤️

Ostatnia edycja:
Zobaczymy, bo może tylko mi się tam jakoś dziwnie wcisnął 🙈 a czkawki to ze 3 razy dziennie bywają. 😂 jedną czułam jakoś bardziej na dole, ale z prawej🙈
Ciężko stwierdzić, bo ruchy czuję i pod żebrami z lewej i na dole i po lewej… kręcony bąbel 🤭
Oj mi to z każdym tygodniem ciężej, czekam z niecierpliwością do końca ❤️

To pewnie lezy jak rogalik jak moj lepkiem w dol 💙. Ale jak czujesz czkawke u dolu to dobry znak ;-)

To pewnie lezy jak rogalik jak moj lepkiem w dol 💙. Ale jak czujesz czkawke u dolu to dobry znak ;-)
Chyba że ta czkawka to z brzuszka 🙈 a może mu tak wygodnie pupą na pęcherzu siedzieć 😂
Wczoraj wieczorem znów w dwóch bokach go czułam, więc chyba jednak wciąż miednicowo. Trudno - ja już jestem tak obolała, że tylko chcę żeby go wydostali na świat najlepiej w ostatnim tygodniu kwietnia i to bez różnicy którędy tego dokonają 😂

Hej dziewczyny. Ja się obudzilam na siku o 5,potem nie mogłam zasnąć jak zawsze no i dopiero się obudziłam po tym jak zasnęłam 😅
Dzisiaj cukier na czczo 90 ,powiem Wam,że takiego wyniku to chyba nie miałam od 8tc jak wymiotowałam .
Wy jak się macie?

Chyba że ta czkawka to z brzuszka 🙈 a może mu tak wygodnie pupą na pęcherzu siedzieć 😂
Wczoraj wieczorem znów w dwóch bokach go czułam, więc chyba jednak wciąż miednicowo. Trudno - ja już jestem tak obolała, że tylko chcę żeby go wydostali na świat najlepiej w ostatnim tygodniu kwietnia i to bez różnicy którędy tego dokonają 😂

Ja tam dalej Ci mowie ze masz rogalika juz glowka w dol w brzuszku i zobaczysz za tydzien 😁

Ja dzis taka radosna bo ide do domku:-)))))

Hej dziewczyny. Ja się obudzilam na siku o 5,potem nie mogłam zasnąć jak zawsze no i dopiero się obudziłam po tym jak zasnęłam 😅
Dzisiaj cukier na czczo 90 ,powiem Wam,że takiego wyniku to chyba nie miałam od 8tc jak wymiotowałam .
Wy jak się macie?

Moj cukier dzis 99 na czczo i juz sie ucieszylam bo znaczy ze steryd odpuszcza mi a na maluszka dziala jak nalezy :-))) a jak brzuszek? Dzis lepiej?

Moj cukier dzis 99 na czczo i juz sie ucieszylam bo znaczy ze steryd odpuszcza mi a na maluszka dziala jak nalezy :-))) a jak brzuszek? Dzis lepiej?
Narazie dopiero się podniosłam więc ciężko powiedzieć 😅 Ale już wczoraj było dużo lepiej ,więc mam nadzieję,że będzie ok.
Cieszę się,oby wróciło do normy już wszystko . Dzisiaj się dowiesz czy wrócisz do domu?

Narazie dopiero się podniosłam więc ciężko powiedzieć 😅 Ale już wczoraj było dużo lepiej ,więc mam nadzieję,że będzie ok.
Cieszę się,oby wróciło do normy już wszystko . Dzisiaj się dowiesz czy wrócisz do domu?

Czekam na wypis ok 14 :-) juz kropka nad ' i ' postawiona.
Tylko tryb lezacy do 37tc placuszkiem :-)

reklama
Do góry