reklama
Nie bój się, mi w szpitalu podali. Nic przyjemnego, ale pomagaDziewczyny,kupiłam czopki glicerynowe,ale boje się użyć
Rano coś poszło,ale to nic w porównaniu z całym tygodniem zastoju
Też o tym czytałam i się tego bałam, szczególnie, że mam ostre problemy z szyjką i niewydolnością, ale jeszcze żyjemy w dwupaku myślę, że sporadycznie stosowane nie zaszkodzi. W szpitalu później na zaparcia podawali płynną parafinę - okropne w smaku, ale pomaga.No chyba się zdecyduje ,trochę się wkrecilam,że wywołuje przedwczesne skurcze
Nath096
Fanka BB :)
No trochę pomogło i całkiem szybko Trochę za płytko wlozylam chyba,bo najpierw wyleciał czopek Wrażliwych przepraszam,za opisTeż o tym czytałam i się tego bałam, szczególnie, że mam ostre problemy z szyjką i niewydolnością, ale jeszcze żyjemy w dwupaku myślę, że sporadycznie stosowane nie zaszkodzi. W szpitalu później na zaparcia podawali płynną parafinę - okropne w smaku, ale pomaga.
Zawsze to mniej tego .
gooskaw
Okej. Leze juz w szpitalnym lozku. Lekarz nie zadowolony z jakosci szyjki. Zobaczymy czy przed weekendem wyjde
Zastrzyk w dupsko polecial, jutro powtorka z rozrywki
Ja wyprawke szykowalam gdzies ok 24 tc bo wiedzialam ze moge pozniej byc uziemiona. I jestem moim jedynym zajeciem ma byc lezenie
Ja wyprawke szykowalam gdzies ok 24 tc bo wiedzialam ze moge pozniej byc uziemiona. I jestem moim jedynym zajeciem ma byc lezenie
gooskaw
Ja mam nadzieję, że szyjka nie pokrzyżuje planów i dopiero za 3-4 tygodnie
Tak poczytuję od jakiegoś czasu Wasze zmagania i powiem szczerze - cukrzyca mnie już wykańcza. Dobrze, że to końcówka
Jakby za latwo bylo z tymi naszymi szyjkami nie?
To jeszcze cukrzyca
Ale Ty na insulinie chyba nie jestes nie?
Nath096
No właśnie ja na początku miałam wrażenie,że czasu mam ,a tu jest różnie ,cukrzyca ,szyjka,łożysko i milion rzeczy. Wiem,że teraz to dwa dni i kurier wszystko przywozi,ale jakoś moja głowa będzie spokojniejsza będzie. A i finansowo lepiej podzielić na raty. A 23tc to już można coś działać .Okej. Leze juz w szpitalnym lozku. Lekarz nie zadowolony z jakosci szyjki. Zobaczymy czy przed weekendem wyjde
O biedna ,współczuję Ci tego szpitala Zastrzyk na rozwój płuc dostałaś ? Podobno boli jak nie wiem co
To powodzenia, oby była szybka stabilizacja i normowanie i do domuOkej. Leze juz w szpitalnym lozku. Lekarz nie zadowolony z jakosci szyjki. Zobaczymy czy przed weekendem wyjde
Masakra z tym, że tylko możesz leżeć, współczuję ci na kiedy masz termin?
reklama
gooskaw
No właśnie ja na początku miałam wrażenie,że czasu mam ,a tu jest różnie ,cukrzyca ,szyjka,łożysko i milion rzeczy. Wiem,że teraz to dwa dni i kurier wszystko przywozi,ale jakoś moja głowa będzie spokojniejsza będzie. A i finansowo lepiej podzielić na raty. A 23tc to już można coś działać .
O biedna ,współczuję Ci tego szpitala Zastrzyk na rozwój płuc dostałaś ? Podobno boli jak nie wiem co
No to pomalutku kupuj to co trzeba i czerp z tego wielka radosc :-)
Tak dostalam zastrzyk w dupsko i bolalo.... ale jeszcze tylko jeden ;-)
To powodzenia, oby była szybka stabilizacja i normowanie i do domu
Masakra z tym, że tylko możesz leżeć, współczuję ci na kiedy masz termin?
Termin mam na 31.05 ale i tak licze tylko do 37tc:-) czyli 09.05, cala reszta bedzie w gratisie
Po szczypiorku jest Alexis, po niej jestem chyba juz ja?:-)