reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

Dziewczyny,kupiłam czopki glicerynowe,ale boje się użyć 🙈
Rano coś poszło,ale to nic w porównaniu z całym tygodniem zastoju 😅😳

reklama
No chyba się zdecyduje ,trochę się wkrecilam,że wywołuje przedwczesne skurcze 😳
Też o tym czytałam i się tego bałam, szczególnie, że mam ostre problemy z szyjką i niewydolnością, ale jeszcze żyjemy w dwupaku 🙈 myślę, że sporadycznie stosowane nie zaszkodzi. W szpitalu później na zaparcia podawali płynną parafinę - okropne w smaku, ale pomaga.

Też o tym czytałam i się tego bałam, szczególnie, że mam ostre problemy z szyjką i niewydolnością, ale jeszcze żyjemy w dwupaku 🙈 myślę, że sporadycznie stosowane nie zaszkodzi. W szpitalu później na zaparcia podawali płynną parafinę - okropne w smaku, ale pomaga.
No trochę pomogło i całkiem szybko 🙈 Trochę za płytko wlozylam chyba,bo najpierw wyleciał czopek 🙈 Wrażliwych przepraszam,za opis 😋
Zawsze to mniej tego .

Okej. Leze juz w szpitalnym lozku. Lekarz nie zadowolony z jakosci szyjki. Zobaczymy czy przed weekendem wyjde 🥴

Zastrzyk w dupsko polecial, jutro powtorka z rozrywki 😏

Ja wyprawke szykowalam gdzies ok 24 tc bo wiedzialam ze moge pozniej byc uziemiona. I jestem 🙈 moim jedynym zajeciem ma byc lezenie 🤷‍♀️

Ja mam nadzieję, że szyjka nie pokrzyżuje planów i dopiero za 3-4 tygodnie 🙈
Tak poczytuję od jakiegoś czasu Wasze zmagania i powiem szczerze - cukrzyca mnie już wykańcza. Dobrze, że to końcówka 😂

Jakby za latwo bylo z tymi naszymi szyjkami nie?
To jeszcze cukrzyca 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ale Ty na insulinie chyba nie jestes nie?

Okej. Leze juz w szpitalnym lozku. Lekarz nie zadowolony z jakosci szyjki. Zobaczymy czy przed weekendem wyjde 🥴

Ja wyprawke szykowalam gdzies ok 24 tc bo wiedzialam ze moge pozniej byc uziemiona. I jestem 🙈 moim jedynym zajeciem ma byc lezenie 🤷‍♀️
No właśnie ja na początku miałam wrażenie,że czasu mam ,a tu jest różnie ,cukrzyca ,szyjka,łożysko i milion rzeczy. Wiem,że teraz to dwa dni i kurier wszystko przywozi,ale jakoś moja głowa będzie spokojniejsza będzie. A i finansowo lepiej podzielić na raty. A 23tc to już można coś działać .
O biedna ,współczuję Ci tego szpitala 😭 Zastrzyk na rozwój płuc dostałaś ? Podobno boli jak nie wiem co

To powodzenia, oby była szybka stabilizacja i normowanie i do domu💪
Masakra z tym, że tylko możesz leżeć, współczuję ci🙈 na kiedy masz termin?

reklama
No właśnie ja na początku miałam wrażenie,że czasu mam ,a tu jest różnie ,cukrzyca ,szyjka,łożysko i milion rzeczy. Wiem,że teraz to dwa dni i kurier wszystko przywozi,ale jakoś moja głowa będzie spokojniejsza będzie. A i finansowo lepiej podzielić na raty. A 23tc to już można coś działać .
O biedna ,współczuję Ci tego szpitala 😭 Zastrzyk na rozwój płuc dostałaś ? Podobno boli jak nie wiem co

No to pomalutku kupuj to co trzeba i czerp z tego wielka radosc :-)

Tak dostalam zastrzyk w dupsko i bolalo.... ale jeszcze tylko jeden ;-)

To powodzenia, oby była szybka stabilizacja i normowanie i do domu💪
Masakra z tym, że tylko możesz leżeć, współczuję ci🙈 na kiedy masz termin?

Termin mam na 31.05 ale i tak licze tylko do 37tc:-) czyli 09.05, cala reszta bedzie w gratisie 💛

Po szczypiorku jest Alexis, po niej jestem chyba juz ja?:-)

Do góry