gooskaw
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha trafione w sedno na tym forumTak zebyscie sie usmiechnely, bo cos tu cisza nastala :-)
Haha trafione w sedno na tym forum
U nas chorobowo,ledwo syn wyzdrowiał to wzięło męża i mnie dajcie lato u Ciebie już po covidzie ?
Mówisz, że za dużo czasem razem w domu to też niezdrowo ile ja bym dała,żeby mieć blisko rodziców,albo teściowąDziekuje ze pytasz, u mnie pozostal nieznosny katar, wiec mysle ze jestesmy na koncowce. Taki co siedzi i nie chce wyjsc. Mecze sie bo dodatkowo 'wisi' mi na przelyku, ale i tak to lepsze niz telepawki,czy ataki goraca,czy tachykardia jaka mialam. Maz juz mniej smarka, mlodego wypchalam do przedszkola, bo w domu darlismy juz koty do niebios. Na szczescie mam pomoc tesciow przy malym.
Test powtorze w niedziele, bo w pn mam wizyte u gina od ktorej duuuzo zalezy.
Ogolne rozbicie przeziebieniem czy cos wiecej?
Hej dziewczyny ,jak niedziela? Ja dziś trochę więcej leżę i mąż już się pakuje do pracy,ale możliwe,że wróci na święta. Od poniedzialku nie byłam w łazience Brzuch mnie tak boli,już sama nie wiem czy to ciążowy ból czy od tych zapchanych jelit. Aż mi Bożena spuchła Próbowałam wszystkiego,ale nie idzie,dziś mam zamiar się przyłożyć do picia wody,może puści.
W nocy jak się obudziłam to miałam atak paniki,że za niecałe 4 miesiące dzidzia będzie ze mną,w ja w sumie w czarnej d...
Brzuch mi tak urósł ostatnio,że już go pod bluza nawet nie ukryje,kurtka jeszcze daje radę Ruchy czuje już fajne ,mój mąż nawet stwierdził,że poczuł też i ja raz też miałam takie wrażenie jak położyłam rękę na brzuchu,ale to chyba za wcześnie.
Mówisz, że za dużo czasem razem w domu to też niezdrowo ile ja bym dała,żeby mieć blisko rodziców,albo teściową
U nas właśnie takie objawy przeziębienia, u męża bardziej dotkliwe, niż u mnie. Także mąż aspirynki, a ja pije hektolitry naparu z imbiru
Hej, dzięki, czuje się lepiej, ale zaczęło mi lecieć strasznie z nosa, czyli najgorzej, bo nie mogę oddychać,ale myślę, że za jakieś 2-3 dni powinno puścić teraz znowu mój syn mocno kaszle, więc jutro trzeba do lekarzaTydzien to juz mega dlugo, wez lactulosum, lub czopka glicerynowego. Wlasnie od tego brzuch boli.
Ja po 3 dniach max zawsze dzialam z pomoca.
Fajnie ze ten czas tak szybko leci:-) teraz mozna korzystac ze ruchy sa fajne, pozniej bolesne wiec bedziesz chciala ich jak najmniej hihi:-))
Jak sie czujesz? Ja bralam jeszcze paracetamol na noc jak sie gorzej czulam zeby jakos przespac noc i rano cukrow w kosmos nie miec.
Btw... mezczyzni zawsze umieraja przy przeziebieniu
Od poniedziałku to strasznie długo, u mnie na szczęście w ogóle nie ma z tym problemu, ale domyślam się, że ból musi być przeogromnyHej dziewczyny ,jak niedziela? Ja dziś trochę więcej leżę i mąż już się pakuje do pracy,ale możliwe,że wróci na święta. Od poniedzialku nie byłam w łazience Brzuch mnie tak boli,już sama nie wiem czy to ciążowy ból czy od tych zapchanych jelit. Aż mi Bożena spuchła Próbowałam wszystkiego,ale nie idzie,dziś mam zamiar się przyłożyć do picia wody,może puści.
W nocy jak się obudziłam to miałam atak paniki,że za niecałe 4 miesiące dzidzia będzie ze mną,w ja w sumie w czarnej d...
Brzuch mi tak urósł ostatnio,że już go pod bluza nawet nie ukryje,kurtka jeszcze daje radę Ruchy czuje już fajne ,mój mąż nawet stwierdził,że poczuł też i ja raz też miałam takie wrażenie jak położyłam rękę na brzuchu,ale to chyba za wcześnie.
Lista wciąż czekaHej, dzięki, czuje się lepiej, ale zaczęło mi lecieć strasznie z nosa, czyli najgorzej, bo nie mogę oddychać,ale myślę, że za jakieś 2-3 dni powinno puścić teraz znowu mój syn mocno kaszle, więc jutro trzeba do lekarza
Niestety, ja jestem uczulona na paracetamol
Faceci
A jak u Ciebie? Powtarzałas test?
Od poniedziałku to strasznie długo, u mnie na szczęście w ogóle nie ma z tym problemu, ale domyślam się, że ból musi być przeogromny
To co, płeć poznana, więc chyba do dzieła z wyprawka masz już zapisane, co chciałabyś kupić?