Majka masz identyczny leżaczek :-)tzn Jagódka;-)
Starlet co do wagi dziecka to usg myli się, ja miałam w pniedziałek 2800 a już w szpitalu w środę 3450 a 2 tyg póxniej urodziłam 3310:-) a ginekolog powinien się puknąć w łepetyne, jak można kobiete w ciązy denerwować;-) i jeszcze z cukrzycą;-)a wogóle zdanie nie dokładnie zmierzyłem to ja bytm powiedziałą proszę mnie zbadać jeszcze raz
Dziewczynki nie przyślę wam deszczu bo po 9 zaczął się ukrop i tak do tej pory
mam serdecznie dość już upałów, pocieszeniem jest , że jeszcze jutro
Maria koniecznie napisz jak już będziesz mogła jak po dani Bartek:-)dzieciaczki wiedzą co dobre hi hi
Moje już schodzi uczulenie na buzi to chyba przyprawy z torebki na zapoekanke, ale znowu dostaje potówki i muszę wybrać się do apteki choć byłam już 2 razy w tym tyg to nie miałam głowy
u mnie już lepioej, wypościłam się jak szczur
ale na noc jeszcze 1 tabl i juro będzie got
ale za to Natan coś dostała większego kataru:-(
Nimue trzymamy kciuki mocno bardzo mocno:-)
Starlet mój czoricik dostawał butle chyba przez 48h bo najpierw w nocy później miałam zabieg więc miałąm ściągnięte a później brałam antybityk i nie mogłam karmić i wrócił do piersi, a tak wogółe to ja nie wiedziałam, że można mrozić i dsawałam kotom bo usłyszałam że do zlewu się nie wylewa a miałąbym sporo tego pokarmu i kto to wiedział
Aisa przede wszystkim spokój, dieta i glukometr
uwierz mi , że każda jedna dziewczyna będącas na tym forum i nie tylko zadała sobie chociaż raz podczas ciąży dlaczego mnie ta cukrzyca spotkała, ale wszystko będzie dobrze:-)
Idę przywitać się ze znajomymi, u sąsiadki gril a ja nie posiedzę bo Natan śpi i nie ma kto go pilnować więc zapale fajeczke
i wróce
Aureolcia jak lacido? działą?