gabrielka1308
Fanka BB :)
Maria ogólnie nie narzekam na swoją figurę tylko , mam typ jabłka, więc nogi chude i oponke mam wesele i chciałabym kupić kająś fajną sukieneczke chociaż koleżanki doradziły mi bym popatrzyła za ciążowymi coś w tym stylu czyliu od biustu rozszerzana hi hi ale byłabym szczęśliwa jakbym coś takiego znalazła po za tym mam 2 pary spodni 26/32 i niestety we jednr wogóle nie wchodzę a w drugie zapne ale mnie cisną a jestem osobą która dostaje szału jak coś mnie ciśnie w pasie. Mogłabym wystawić spodnie na allego ale ile dostane może 50zł a nowe kolejne 300 - a wogóle ta pogoda. Maria ty masz prace i nie wiesz co z nia zrobic, ja zlozylam 1 cv rozpedzilam sie czekam na okuliste i musze zrobic nowe okulary bo w moich szkłach nic nie widze sa takie porysowane a przy okazji sprawdze czy cos sie zmienilo po porodzie. wtedy dodam zdjecie i bede szukac nieszczesnej pracy- z natury jestem pracoholiczka dlatego boje sie jak dam rade, praca i dziecko a zlobek jest ok tylko co jak dziecko zachoruje...
Ale sie rozpisalam - podziwiwam ludzi ktorzy sie odchudzają , i tyle się trzymają, pierwsza i ostatnia dieta a później plasterek na buzie )))
Aureolcia jak tam majtki kupione? Torba spakowana?
Ale sie rozpisalam - podziwiwam ludzi ktorzy sie odchudzają , i tyle się trzymają, pierwsza i ostatnia dieta a później plasterek na buzie )))
Aureolcia jak tam majtki kupione? Torba spakowana?