reklama
aasica
Fanka BB :)
Maria zachciało nam się tapetowania i paneli na podłogę w przedpokoju.
To 1 prawie przy finiszu , z tym 2 to nie wiem kiedy się zacznie :/ bo mój jeszcze nie kładł a podłoga u nas prosta jak świński ogon.
Mała wczoraj nie pomagała:/....woli być w centrum zainteresowania.
Czasem marudzi i nie wiem o co kaman.
jak już nie wiem co i ani cyc, ani noszenie pampers sprawdzony to za chwilę się okazuję że jednak najpierw marudziła z nudów a potem że jednak kupa jakaś cichaczem wyszła a ja dowiaduję się po dłuzszej chwili...
To 1 prawie przy finiszu , z tym 2 to nie wiem kiedy się zacznie :/ bo mój jeszcze nie kładł a podłoga u nas prosta jak świński ogon.
Mała wczoraj nie pomagała:/....woli być w centrum zainteresowania.
Czasem marudzi i nie wiem o co kaman.
jak już nie wiem co i ani cyc, ani noszenie pampers sprawdzony to za chwilę się okazuję że jednak najpierw marudziła z nudów a potem że jednak kupa jakaś cichaczem wyszła a ja dowiaduję się po dłuzszej chwili...
Ależ Wy macie tempo dziewczyny. Ja sobie tylko krótką drzemkę ucięłam, a tu tyle naskrobane
ewa - nie przejmuj się tak, oswoisz się jak my wszystkie. Ja po odebraniu wyników byłam przekonana, że to jakaś dziwna pomyłka - bo czemu niby miałabym mieć cukrzycę. Ba, nawet jak już zaczęłam mierzyć cukry w domu to sądziłam, że lekarz uzna, że nic mi nie jest - absolutne wyparcie problemu Szok przeżyłam przy pierwszych wysokich wynikach. Też miałam doła... Ale trudno się smucić w tak doborowym towarzystwie jak tutaj ;-) I pocieszające jest to, że cukrzyca przejdzie razem z ciążą. A nawet są plusy - za dużo nie przytyjesz ;-) i będziesz się dobrze odżywiać, co dzieciaczkowi wyjdzie na dobre . A ja też czasem czuję się jak sierota. Od początku ciąży coś jest nie tak - najpierw plamienia i ciąża na podtrzymaniu, potem cukrzyca, ostatnio skurcze jeszcze się przypałętały i bóle spojenia łonowego. Taż muszę dużo leżeć, choć na szczęście już nie plackiem. Ty też dasz radę. Zobaczysz, że szybko minie i będziesz się mogła cieszyć maleństwem. Znasz już płeć? Na kiedy masz termin? Pisz często, będziemy się wspierać .
aasica - dobre z tymi murzynkami :-) One też zdaje się w polu rodzą ;-)
ewa - nie przejmuj się tak, oswoisz się jak my wszystkie. Ja po odebraniu wyników byłam przekonana, że to jakaś dziwna pomyłka - bo czemu niby miałabym mieć cukrzycę. Ba, nawet jak już zaczęłam mierzyć cukry w domu to sądziłam, że lekarz uzna, że nic mi nie jest - absolutne wyparcie problemu Szok przeżyłam przy pierwszych wysokich wynikach. Też miałam doła... Ale trudno się smucić w tak doborowym towarzystwie jak tutaj ;-) I pocieszające jest to, że cukrzyca przejdzie razem z ciążą. A nawet są plusy - za dużo nie przytyjesz ;-) i będziesz się dobrze odżywiać, co dzieciaczkowi wyjdzie na dobre . A ja też czasem czuję się jak sierota. Od początku ciąży coś jest nie tak - najpierw plamienia i ciąża na podtrzymaniu, potem cukrzyca, ostatnio skurcze jeszcze się przypałętały i bóle spojenia łonowego. Taż muszę dużo leżeć, choć na szczęście już nie plackiem. Ty też dasz radę. Zobaczysz, że szybko minie i będziesz się mogła cieszyć maleństwem. Znasz już płeć? Na kiedy masz termin? Pisz często, będziemy się wspierać .
aasica - dobre z tymi murzynkami :-) One też zdaje się w polu rodzą ;-)
ewa - no to jesteśmy na podobnym etapie ciąży A do braku słodkiego troszkę się przyzwyczaisz. Początek najgorszy. Potem nawet marchewka, czy mleko wyda Ci się słodkie A jakie masz normy? Bo ja na czczo do 90, a 1h po posiłku do 130. W razie czego możesz spróbować fruktozy do słodzenie, wanda zdaje się jej z powodzeniem używa.
Witam! Jestem studentką III roku studiów na kierunku położnictwo. Piszę pracę licencjacką na temat wiedzy jaką mają kobiety ciężarne z cukrzycą o prawidłowej diecie. Będę wdzięczna za udzieloną mi pomoc poprzez wypełnienie krótkiej ankiety. Jest ona całkowicie anonimowa, a jej wyniki będą służyły wyłącznie do celów naukowych. Z góry serdecznie dziękuje. Pozdrawiam :-)
Proszę o kontakt mychaczek@tlen.pl
Proszę o kontakt mychaczek@tlen.pl
Aureolcia - zapoznaj go z moimi mopami te to caly dzień się koszykują i chrapią jak stara baba albo 10 takich bab Mój M spi w zatyczkach pomimo tego że one w drugim pokoju
Aasica - rozumiem współpracę twojej małej mój taki sam! a dzis to chyba zaraz go wystawię na dwór cały dzień nie śpi a chce spać ale najchętniej to na cycu, a ja nie mam czasu na jego zabawy cycem! chcę ugotować, zjeść obiad i posprzątać ale brzdąc mi nie daje !!!! cholery dostanę. Zasypia na cycu no to ja go bach do łóżka a tam pobudka - oczy szeroko otwarte, i tak w kółko - ja go na leżaczek a on płacz - no bo zmęczony i chce spać, ale jak kładę spać to już impreza ! Ale dziwnie zaczeliście- najpierw tapeta potem podłoga no ale dobrze że coś M robi
Aasica - rozumiem współpracę twojej małej mój taki sam! a dzis to chyba zaraz go wystawię na dwór cały dzień nie śpi a chce spać ale najchętniej to na cycu, a ja nie mam czasu na jego zabawy cycem! chcę ugotować, zjeść obiad i posprzątać ale brzdąc mi nie daje !!!! cholery dostanę. Zasypia na cycu no to ja go bach do łóżka a tam pobudka - oczy szeroko otwarte, i tak w kółko - ja go na leżaczek a on płacz - no bo zmęczony i chce spać, ale jak kładę spać to już impreza ! Ale dziwnie zaczeliście- najpierw tapeta potem podłoga no ale dobrze że coś M robi
aasica
Fanka BB :)
mama ola no bo one pewnie gdzieś przy polu rodzą ...mam na myśli takie plemienia z podróży W.Cejrowskiego
Maria no bo wylewki mamy zamiaru nie robić, tylko dać ta piankę.
Co do małej to tez ją łóżeczko pali a cyc najlepszy przyjaciel, 2 to tv.
Maria no bo wylewki mamy zamiaru nie robić, tylko dać ta piankę.
Co do małej to tez ją łóżeczko pali a cyc najlepszy przyjaciel, 2 to tv.
siemano
klan leci no ale postanowilam napisac haha
ja dzis spalam 1,5 h z Pola wow ! jestem dumna ze az tyle pospala :|
tera zjadla i chyba znowu w kime :/
eeejjj ja to chyba huggisy wole :>
mam 6 roznych rodzajow pieluch ;/ kiedys kupowalam buty z podnieceniem a teraz pieluchy ;/ nie wiem czemu ;/
kawa sie skonczyla :/ ale TIGER jeszcze jest na szczescie ;p
ooo krolewna spi. zrobie sobie obiad wiec
Maria rehabilitacja 24 06
klan leci no ale postanowilam napisac haha
ja dzis spalam 1,5 h z Pola wow ! jestem dumna ze az tyle pospala :|
tera zjadla i chyba znowu w kime :/
eeejjj ja to chyba huggisy wole :>
mam 6 roznych rodzajow pieluch ;/ kiedys kupowalam buty z podnieceniem a teraz pieluchy ;/ nie wiem czemu ;/
kawa sie skonczyla :/ ale TIGER jeszcze jest na szczescie ;p
ooo krolewna spi. zrobie sobie obiad wiec
Maria rehabilitacja 24 06
reklama
Oooo mój mąż wstał, nareszcie bo przez to jego chrapanie tv nie słyszałam Męczył sie okropnie żeby się z rogówki zwlec za to teraz zaje....ście wygląda. Ma każdego włosa w inną stronę i poszedł do łazienki patrząc jednym okiem i drapiąc się po jajach Wasi też mają taki odruch zaraz po przebudzeniu? Boże jak mnie to wkurza. Ale mój 9 letni chrześniak robi dokładnie tak samo więc to chyba jakis samczy instynkt czy coś