reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

cześć dziewczyny
rano byłam na badaniach krwi i we wtorek lecę do diabetologa
będę wiedziała czy mi sie tam dalej nie skraca szyjka i co z rozwarciem
no i zobaczymy czy nie dostanę tej insulinki

najważniejsze postanowiłam się nie nakręcać wynikami bo zaczęło mnie to zbyt bardzo przygniatać
jak widzę więcej niż powinnam odrazu tyłek podnoszę i się ruszam
najważniejsze to pomaga

z każdym skończonym tygodniem jestem bardziej szczęśliwa i spokojniejsza

reklama
Już mi trochę lepiej, umówiłam się do fryzjera (pomysł podsunął mąż na poprawę nastroju):-) do diabetologa mam dzisiaj więc to też mnie trochę uspokoiło. Mam to szczęście, że mój diabetolog to jednocześnie gin prowadzący :tak: 2W1

dobry pomysł z tym fryzjerem ja od tygodnia planuję się umówić chyba w końcu się zmobilizuję

Aga czekamy na dobre wiadomości od lekarza:tak:

Ja dzis rano na czczo znowu nisko tym razem 67:-(nie mam zielonego pojecia co sie dzieje..cukier teraz mam mierzyc co 2 dzien i tez nie 4 razy dziennie tylko 2..w ciagu dnia sa w normie tylko nie rozumiem tych nad czczo. Dzis w nocy poszlam pozno spac moge powiedziec ze nawed bladym switem bo o 02:30 i przed snem mialam 120 a jak wstalam po 6 i zmierzylam to pokazalo mi sie 67...

Pozatym wszystko mam w normie.w nastepnym tyg ide do szpitala na cc.

reklama
moze to faktycznie tak wyglada normowanie cukrow....:happy:
a cc bede miala ze wzgledu na siatkowke w jednym oku ktora moze sie odklejic podczas parcia,jak mi pani diabetolog powiedziala ze z strony cukrzycy to nie ma u mnie przeciwskazan do naturalnego..ale okulista ma wiec dlatego bedzie cc

Do góry