reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Jezu.... Idę dzisiaj do znajomych na takie party grupowe tematyczne na ich rocznicę ślubu w lokalu tam będzie masa nie zdrowego jedzeniatym bardziej że to tak trochę w stylu szwedzki stół sałatki tortille nagettsy pizza te sprawy raczej zabawa niż posiadowa za stołem. Będzie gehenna z jedzeniem

reklama
Wybierz najmniejsze zło ;) miłej zabawy :)
Wybrałam mniejsze zło zabieram swoje jedzeniena szybko zrobiłam pierś na grillowanej patelni dodałam do rukoli pomidorów koktajlowych nasion słonecznika i serka feta i mam zdrowa przekąskę ale własną ale zgrzeszylam cukierkiem Halls miętowym. Bo kurcze zjadłam pastę z makreli na podwieczorek i sami rozumiecie głupia ja... Pasta do zębów nie pomogła ☹️☹️a życzenia złożyć wypada i rozmawiać z innymi dzięki troszkę potańczę na pewno

Dziewczyny to znowu ja pomóżcie zaparcia... Jakieś sposoby suszone morele i śliwki przy cukrzycy odpadają pewnie jem jogurt naturalny codziennie, piłam kefir z borówkami, miete i nic cholera wody sporo spacerów mnóstwo a od kilku dni nic. Ja wiem to przykry i wstydliwy temat ale co robić. Gazy mam normalnie ale kilka dni bez stolca to chyba nie dobrze....co robić? Mam herbatkę z kopru włoskiego zaraz naparze. Może macie jakieś doświadczenia.

Dziewczyny 6.11 przyszła na świat moja córeczka Laura urodzona naturalnie. Poród zaczął się sam wiec ominęła mnie indukcja. 3100g i 52cm w 39+0. Poród trwał 6h wiec chyba szybko jak na pierwszy poród. Córeczka ma dobre cukry. Ja nie mam siły sobie mierzyć teraz cukrów. Może później zacznę.

Załączniki

• 6A246CFD-39C6-49E6-B443-FF519B4E2494.jpeg
    6A246CFD-39C6-49E6-B443-FF519B4E2494.jpeg
    981,3 KB · Wyświetleń: 134
Moje gratulacje. Córa śliczna. Zdrówka dziewczyny dużo zdrówka w końcu możesz przytulić swoje maleństwo. Super bardzo się cieszę. Jeszcze raz gratuluję

Dziewczyny 6.11 przyszła na świat moja córeczka Laura urodzona naturalnie. Poród zaczął się sam wiec ominęła mnie indukcja. 3100g i 52cm w 39+0. Poród trwał 6h wiec chyba szybko jak na pierwszy poród. Córeczka ma dobre cukry. Ja nie mam siły sobie mierzyć teraz cukrów. Może później zacznę.

Gratulacje - piekna coreczka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Gratulacje :) Słodka nagroda za rezygnację ze słodkości :) :) maleństwo :)

Do góry