reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Margo - może jeden taki skok nie ma znaczenia i jutro już będzie ok. A stres mógł się do tego przyczynić. Ja mam czasem takie dni, że cały czas przekracza i zwykle właśnie tak jest ze przez cały dzień cukry ponad normę.

Aga - jak mała ma problemy z przybieraniem, to może po skończonym 4 miesiącu będziesz jej jakąś kaszkę mogła włączyć? Ja mam bardzo dobre doświadczenia z karmieniem piersią, ale nie dałam nigdy smoczka a butelkę mała mi wypluwala i szybko przeszliśmy na dodatkowe posiłki stałe. A kaszki piła z kubka ze słomka ;)

A teraz już mi się śmiać chce, bo co się starsza do mnie przytuli albo pomyślę o karmieniu to mnie cycki mówią i siara leci ;)

Lucalew bedzie grill na 16 :p Miecho, surówki,sałtaki,tort,lody i ciasto. Wlasnie zrobilam szaszłyki z warzyw i dzis bede je wcinac :D
Margo hmmmm zobacz jak bedzie jutro...mi tez mimo insuliny troche skacze i bede musiala zwiekszyc dawke ;/ A wczoraj jadlas to co zazwyczaj, czy cos moze nowego?

Gosik
Wszystko to samo :( same pewniaki na kolacje. Nic nie zmienialam.

Sama Was pocieszalam w takich sytuacjach a teraz cyrk robie :p ale boje sie az zjesc sniadanie, ze po takim starcie bede miala ze 140 po sniadaniu :/

Moja smoczka tez nie chciala i nagle w 4 miesiacu zaczela miec straszny odruch ssania wiec jej dalam i tak ssala do ok 9 miesiaca a pozniej sporadycznie. No i rowno 1,5 roku miala jak sie pozegnalysmy.

Hej dziewczyny

Dzięki Luca za pociechę ze 18 afi to nie dużo na innym forum dziewczyny mnie nastraszyly...

Margo ja raz miałam na czczo 105 i naprawde nie wiem co miało na to wpływ... Raz tak bylo

Zjadłam pól gorzkiej czekolady w napadzie ochoty na slodkie:angry:

Margo tak bywa mi tez z dnia na dzien poleciały i więcej insuliny pomogło (na chwile) bo dzis znowu 95 ale poł nocy nie spałam a ok 4 rano musiałam przekąsić suchy kawałek chleba z biedry 7 zbóż bo marzyłam tylko o nim. Zobaczę jak jutro cukry jak znowu pod 100 i bez nocnych grzechów to zwiększam insu...

Mezus wraca z targu ma młoda kiszona kapustę juz mi ślinka cieknie ;)

reklama
Cześć dziewczyny..

aż wstyd się przyznać, ale dziś zaspałam :p znaczy nie wstałam na śniadanie i obudziłam się dopiero o 9:30 :) ale cukier na czczo tylko 67, także nawet taka duża różnica w godzinie pomiaru u mnie różnicy nie robi, bo zazwyczaj mam w granicach 65-70.

Margo może to faktycznie stres z tym cukrem rano? Na pewno jutro będzie już ładnie :) a co do arbuza to może jakaś inna partia? Nie wiem inny kraj pochodzenia albo coś?

Lucalew mi też się marzy jak najdłużej karmić ale zobaczymy jak to wszystko się ułoży.

Werci heh to nie będziesz miała problemów z karmieniem skoro tak łatwo leci ;) u mnie czasem się w nocy zdarzy, ale nie codziennie. W dzień w ogóle nie zauważyłam żeby cokolwiek leciało.

Pesq
mówię Ci, nie czytaj za dużo w necie bo czasem można w panikę wpaść :)

Do góry