reklama
Witam :-)
We wtorek Mały dostał 2 dawkę szczepienia. Jak pisałam, tym razem wykupiłam szczepionkę 5 w 1.
Przy zastrzyku darł się okropnie, po powrocie do domu było ok. Miał lekko podniesioną temperaturę i był ospały, oby nic innego nie wyszło.
Poza tym ciągle się ślini i wszystko wędruje od razu do buźki ale zębów nie widać. Najlepsze jest jednak to, że się podnosi do siadania i nie można go ani na sekundę spuścić z oka.
Iza cieszę się, że cukry w ryzach Oby tak dalej.
Też zdarzało mi się przegapić pomiary więc spokojnie ;-)
Aga po jabłku też raz na tydzień Choć w tym tygodniu zrobił w poniedziałek i środę.
Przypomnij bo zapomniałam Karmisz tylko piersią czy dokarmiasz też mm?
Wronka wiem, że po marchewce może być zatwardzenie i mam zamiar później mieszać ją z jabłkiem.
Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień, będzie dobrze
Aniołek super, że podróż minęła spokojnie Może za jakiś czas polubi jazdę
Gusiak czym smarujesz to odparzenie? Ile tygodni już ma Marysia?
We wtorek Mały dostał 2 dawkę szczepienia. Jak pisałam, tym razem wykupiłam szczepionkę 5 w 1.
Przy zastrzyku darł się okropnie, po powrocie do domu było ok. Miał lekko podniesioną temperaturę i był ospały, oby nic innego nie wyszło.
Poza tym ciągle się ślini i wszystko wędruje od razu do buźki ale zębów nie widać. Najlepsze jest jednak to, że się podnosi do siadania i nie można go ani na sekundę spuścić z oka.
Iza cieszę się, że cukry w ryzach Oby tak dalej.
Też zdarzało mi się przegapić pomiary więc spokojnie ;-)
Aga po jabłku też raz na tydzień Choć w tym tygodniu zrobił w poniedziałek i środę.
Przypomnij bo zapomniałam Karmisz tylko piersią czy dokarmiasz też mm?
Wronka wiem, że po marchewce może być zatwardzenie i mam zamiar później mieszać ją z jabłkiem.
Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień, będzie dobrze
Aniołek super, że podróż minęła spokojnie Może za jakiś czas polubi jazdę
Gusiak czym smarujesz to odparzenie? Ile tygodni już ma Marysia?
Marysia, Marysia ma 22 tygodnie a na odparzenie już próbowałam masę rzeczy. Najpierw sudocrem - wysuszył, sudocrem na zmianę z alantanem było ok, po jakimś czasie wywaliło znów. Później rivanol, tormentiol, nivea na odparzenia, teraz alantan maść próbuję. Na noc ją owijam w otulaczk, żeby się nie mogła drapać, przesypia całą noc jest ok, koło południa sobie przypomni i znów się drapie, rozdrapuje i od nowa to samo :/
Gusiak faktycznie 2 tygodnie więcej niż mój Mały :-) Zapomniałam
Faktycznie sporo już wypróbowałaś specyfików. Kurcze, a może wypróbuj krem AquaStop.
Nam pomógł, jak Mały miał odparzoną dupkę, teraz też mu smaruję przy każdej zmianie pieluszki i jest super.. Zapobiega utracie wody i pełni funkcję ochronną, przypomina wazelinę. Może to zadziała
Faktycznie sporo już wypróbowałaś specyfików. Kurcze, a może wypróbuj krem AquaStop.
Nam pomógł, jak Mały miał odparzoną dupkę, teraz też mu smaruję przy każdej zmianie pieluszki i jest super.. Zapobiega utracie wody i pełni funkcję ochronną, przypomina wazelinę. Może to zadziała
aga_agi
Fanka BB :)
Wronka ja też przed porodem kiepsko spałam, obudziłam się o 4:30 z niesamowitym stresem. Jednak kiedy przekroczyłam progi szpitala jakoś minęło i było dobrze Z niecierpliwością czekamy na relcję jak dojdziesz do siebie
Iza dobrze, że cukry opanowane Na szczęście maj już niedługo
Marysia z tą chęcią siadania to przegwizdane. Ika dzisiaj na spacerze mimo, że materacyk podniesiony to i tak główkę dźwigała -że też jej się chciało Dokarmiam ją już 2 razy na dobę mm. Po wprowadzeniu warzyw chcę jej zamienić jedno z nich na warzywny obiadek. Trochę dziwią mnie te kupki co 7 dni bo Młodej właśnie ruszyły i co dwa już robi. No ale dziecko do 7 dni ma prawo nierobić jak się nic nie dzieje
Gusiak Młoda też miała odparzenie na szyi ale u nas sudocrem pomógł, no i nie było takie mocne jak u Was bo ona nie zwracała na nie uwagi, chyba.
Iza dobrze, że cukry opanowane Na szczęście maj już niedługo
Marysia z tą chęcią siadania to przegwizdane. Ika dzisiaj na spacerze mimo, że materacyk podniesiony to i tak główkę dźwigała -że też jej się chciało Dokarmiam ją już 2 razy na dobę mm. Po wprowadzeniu warzyw chcę jej zamienić jedno z nich na warzywny obiadek. Trochę dziwią mnie te kupki co 7 dni bo Młodej właśnie ruszyły i co dwa już robi. No ale dziecko do 7 dni ma prawo nierobić jak się nic nie dzieje
Gusiak Młoda też miała odparzenie na szyi ale u nas sudocrem pomógł, no i nie było takie mocne jak u Was bo ona nie zwracała na nie uwagi, chyba.
reklama