Cześć :-)
Nie zaglądałam tu kilka dni bo miałam strasznie zabiegany tydzień.
W poprzedni weekend non stop goście, od poniedziałku praca nad zaległym projektem, sobota wizyta z Małym u pediatry,a od niedzieli znów praca. Obrobiłam się dopiero wczoraj i już jestem wolniejsza więc mam nadzieję, że częściej będę zaglądać
Jak wspomniałam w sobotę pojechaliśmy z Małym na wizytę kontrolną do dr pediatrii. Okazuje się, że dalej ma szmery nad serduszkiem i mamy stawić się na wizytę po 6 miesiącu, jeśli dalej będą, to skontaktuje nas z kardiologiem na badania.
Dziwi mnie tylko to, że nasza pediatra dalej nic u niego nie słyszy
Dr też był wielce zdziwiony i dopytywał czy to jest na pewno pediatra czy lekarz internista
Rozmawiałam też na temat szczepień. Dr kazał zaszczepić teraz Małego szczepionką 5 w 1.
Dziś mamy właśnie ustaloną wizytę w poradni. Wykupiliśmy szczepionkę ale dalej mam wiele obaw z tym związanych i boje się jego reakcji po podaniu. :-(
Aga wyniki po obciążeniu super!
Dalej szczepiłaś Małą tymi refundowanymi szczepionkami?
Co do glutenu to jeszcze czekam. Dr mówił, że nie wcześniej niż w 5 i nie później niż w 6 miesiącu rozpocząć powolne podawanie. Póki co podaję po troszku jabłuszko, bo załatwia się tylko raz na 7 dni
Dziś przywiozą mi marchewkę to może posmakuje czegoś nowego. Jabłko uwielbia oby z warzywami było podobnie.
Aniołek z tym spaniem to u nas podobnie. Jak w dzień śpi 30 min to jest już bardzo długo :-) W nocy śpi nieźle choć i tak budzi się na jedzenie 3-4 razy.
Jak Mała po wyprawie samochodem? Zniosła dobrze?
Nasz uwielbia jeździć i samochodem i wózkiem. Ważne aby trzęsło.
Gusiak trzymam kciuki za obciążenie. Po badaniu czekam na info, jaki był wynik.
Ja miałam na czczo 83, a po 2 godzinach 86. W sobotę wizyta u diabetologa. Ciekawe co powie na takie wartości? Oby nie kazał powtarzać bo ten ulepek do wypicia jest tragiczny
Iza, Nanncy jak u Was cukry?