Witajcie po dłuższej przerwie
Naprodukowałyście w tym czasie sporo
Wszystkim nie odpisze ale przeczytałam wszystkie wpisy.
Witam nowe forumowiczki
Aga na rozstępy polecam krem Palmers taki cholernie tłusty ale bardzo skuteczny. Hemoglobina wynik szokujący
Pingwinek dziś wielki dzień, trzymam kciuki
Gusiak dobrze, że zwiększyli Ci ta insulinę
Aniołek co do ruchów dzieciątka to ostatnio też się martwiłam bo prawie cały dzień Mały sie nie ruszał. Już chciałam jechać na IP i wystraszyłam się nie na żarty ale z wieczora się trochę rozchodził
Gin powiedział, że przy niskim ciśnieniu, kóre teraz panuje to normalka i że w dzień śpi.
Nie odzywałam się bo tyle rzeczy się działo, że nawet nie miałam chwili spokoju.
Przez te cholerne deszcze zalało nam chałupę z dachu
woda lała się z lampy sufitowej, a ze spółdzielni oczywiście żadnej pomocy
Zakazali pstrykać światło żeby korków nie wywalało
Potem padł internet i teraz łapie mi tylko w jednym miejscu, masakra
U neurologa wyniki oczywiście złe, następna wizyta za 2 tygodnie. Teraz mówi, że trzeba przebadać błędnik.
Za dużo tego wszystkiego! Zwariować można :-(
Jakby tego było mało to do doktorka wróciłam ze średnio dobrymi wiadomościami.
Byłam u mojego 2 gina na wizycie, bo pewnie pamiętacie, że ten poprzedni nie zbadał mnie i ogólnie wizyta do miłych nie należała
Gin zmierzył Małego i okazało się, że jest za mały :-( Wymiary są następujące obwód dwuciemieniowy główki-ok, kości udowej-ok, obwód brzuszka-29t.4d. i obwód główki-30t.1d. waga 2 kg.
Moja waga niższa niż na ostatniej wizycie
.
Kazał skontaktować się z moim endokrynologiem żeby może zmniejszyć dawkę hormonów od tarczycy bo prawdopodobnie przez to Mały nie przybiera tyle ile powinien. Dziś już latałam zrobić kolejne badania dla profesorki żeby miała jasny obraz jak miewa się tarczyca.
Mały siedzi dalej ułożony pośladkowo
więc kazał szykować się na cc. Nawet w karcie wołami wpisał, że ułożenie pośladkowe, wskazanie do cc.
Powiedział, że już się raczej nie odwróci i pytał czy mam krzywy kręgosłup. Oczywiście, że ma! To jest prawdopodobnie przyczyną skrzywień miednicy, które mogą powodować problem z obróceniem Małego.
Sorki
strasznie się rozpisałam
Jeszcze raz witam i niskich cukrów życzę.