dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
No to Dorotko chyba zaszczepie na te pneumo - bo boję się tych zapalen wszelkich.
no ja wlasnie dla spokoju zaszczepilam core i od tamtej pory nie choruje,ciekawa jestem jak to bedzie jak od wrzesnia do przedszkola pojdzie,czy tez lagodniej lub wcale nie bedzie chorowac
co tam kupiliscie na dzien dzieckaDD
ja bujak lezak hustawa 3w1
pajacyki
miska lamaze
reczniczek
okres mialam 2 dni :/ i to te dwa niesamowicie bolesne dni. dzis juz nie mam. zrobilam test. mama NIE bedeD
:
teraz postanowialm ze zadnego seksu dopoki nie bede brac pigul. za duzo nerwow !!
gratki zakupow
ja dzis kupilam pierwsze rzeczy ,pieluszki new born,chusteczki,i rozek
a co do martwienia o kolejnego dzidziusia,to ciesz sie ze test ujemny i uwazajcie do tabletek
mama_ola, nimue jestem po wizycie u diabetologa. W drodze w sumie ze 4 godziny(korki, wypadki itp.) a w gabinecie 15 min:/ . No ale w sumie Pani zachwycona cukrami i wagą - 1 kg do przodu od wizyty 2 tyg temu.(chociaż nie wiem jak to się dzieje ale mam różnicę w wadze o 2 kg jak waży mnie moja ginka na takiej zwykłej i oni tam w poradni na elektronicznej, no ale porównują sobie wg włanych pomiarów więc nie ma to znaczenia). No i tak się udało że kolejna wizyta 28 czerwiec
), no chyba żebym miała np 3 dni pod rząd przekroczenia to mam się zarejetsrowac wcześniej.
gratki wizyty ,a co do dokumentow to ja nie pomoge,bo ja dopiero na pierwszą wizyte w poniedzialek jade
milego wieczoru