reklama
Wwwanda
Zaangażowana w BB
Wiolan gratulacje!!!
Ja dziś na czczo... UWAGA 78!!!
Leniwy dzień, bo mży od rana, normalny marazm nas dopadł, a mieliśmy na wieś do rodziców moich na grilla jechać, ech! złośliwość natury!
Ja dziś na czczo... UWAGA 78!!!
Leniwy dzień, bo mży od rana, normalny marazm nas dopadł, a mieliśmy na wieś do rodziców moich na grilla jechać, ech! złośliwość natury!
wiolan
PODWÓJNA MAMA
dziekuje wam za gratulacje...
nasz mała dosc duzo spi, co dla nas jest wileką nowoscia.. nasz syn od urodzenia spal moze z godzinke w sumie dziennie... reszta to placz i kolki.... a ta spi i spi.. az do polnocy.. potem dopiero sie zaczyna uakywniac.. tak do okolo 3 w nocy.. cycka by co chwilka ssala.... juz przeszlam faze krwawienia sutkow.. teraz profilaktyka.... ale mamy inny problem.. w szpitalu zaopatrywali ją w pampersy rozmiar 0.. nigdzie nie moge znaleźc taowych, bo rozmiar 1 sa dla niej za duże... zachodza na pepek.. kurcze co mamy zrobić !!!!???? mamy co macie dzieci co sie malutkie urodzily co robicie??
nasz mała dosc duzo spi, co dla nas jest wileką nowoscia.. nasz syn od urodzenia spal moze z godzinke w sumie dziennie... reszta to placz i kolki.... a ta spi i spi.. az do polnocy.. potem dopiero sie zaczyna uakywniac.. tak do okolo 3 w nocy.. cycka by co chwilka ssala.... juz przeszlam faze krwawienia sutkow.. teraz profilaktyka.... ale mamy inny problem.. w szpitalu zaopatrywali ją w pampersy rozmiar 0.. nigdzie nie moge znaleźc taowych, bo rozmiar 1 sa dla niej za duże... zachodza na pepek.. kurcze co mamy zrobić !!!!???? mamy co macie dzieci co sie malutkie urodzily co robicie??
Wiolan - gratuluję, pocieszasz mnie że mała tak duzo śpi i spokojna, bo mój Bartek też taki aktywny od maluśkiego i mam nadzieję że drugie dziecko to będzie dziewczynka i będzie bardziej dzieciowa
Przykre tylko że ty się jeszcze źle czujesz, mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie!!!
Pampersy newborn to są chyba właśnie 0, są w każdym sklepie. A jak zachodzą na pępek to ja wywijałam pieluchę - tak mi położne pokazywały w szpitalu.
Teraz to juz 4 nosimy:-)

Pampersy newborn to są chyba właśnie 0, są w każdym sklepie. A jak zachodzą na pępek to ja wywijałam pieluchę - tak mi położne pokazywały w szpitalu.
Elmoo
Fanka BB :)
Witam :-)
wiolan gratulacje!!!!To jest naprawdę cud narodzin - Agatka już jest z wami
Ja po komunii. Co za piękny dzień byl cały dzień upalnie - w kościółku za długo nie wytrzymałam bo ścisk straszny i w połowie mszy wyszłam, ale na zewnątrz już bardzo przyjemnie:-) No i cuukry wzorcowe, cały dzień 104 nie przekroczyły a i obiadek z dwóch dań i serniczek domowej roboty
[dostałam na wynos
] i niezliczone ilości sałatek
). Był tez dłuugi spacerek ale też dałyśmy radę - teraz już tylko nóżki w górze i orzeszki wsuwam .
Mamusie mniej aktywne bo piękna pogoda i się rozumie trzeba korzystać jak można
)
wiolan gratulacje!!!!To jest naprawdę cud narodzin - Agatka już jest z wami
Ja po komunii. Co za piękny dzień byl cały dzień upalnie - w kościółku za długo nie wytrzymałam bo ścisk straszny i w połowie mszy wyszłam, ale na zewnątrz już bardzo przyjemnie:-) No i cuukry wzorcowe, cały dzień 104 nie przekroczyły a i obiadek z dwóch dań i serniczek domowej roboty

Mamusie mniej aktywne bo piękna pogoda i się rozumie trzeba korzystać jak można
gabrielka1308
Violan gratulacje wielkie!!!
Ja używałam 1 -ki a górę zawijałam , żeby pępuszek był odkryty.
majka20001
aureolcia ja sie chetnie z tobą zamienie - zwlaszcze jezeli chodzi o impreze po 
a ja dalej cierpie... brzuch mnie boli, rana sie babrze a te szwy rozupszczalne ktore mam w środku chyba faktycznie chcą mi wyjść przez skóre i stąd to wszystko.... dzizes nie wiedzialam ze takie cuda sie zdarzaja i ze trafią sie mnie.... masakra jakas.... a bol przy tym tak upierdliwy ze szok...
RATUNKU
PS. wlasnie zjadlam miske kaszki ryzowej z malinami (takiej dla maluchow) pyyyyyycha
a ja dalej cierpie... brzuch mnie boli, rana sie babrze a te szwy rozupszczalne ktore mam w środku chyba faktycznie chcą mi wyjść przez skóre i stąd to wszystko.... dzizes nie wiedzialam ze takie cuda sie zdarzaja i ze trafią sie mnie.... masakra jakas.... a bol przy tym tak upierdliwy ze szok...
RATUNKU
PS. wlasnie zjadlam miske kaszki ryzowej z malinami (takiej dla maluchow) pyyyyyycha
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Wiolan - gratuluję, pocieszasz mnie że mała tak duzo śpi i spokojna, bo mój Bartek też taki aktywny od maluśkiego i mam nadzieję że drugie dziecko to będzie dziewczynka i będzie bardziej dzieciowaPrzykre tylko że ty się jeszcze źle czujesz, mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie!!!
Violan gratulacje wielkie!!!
no wlasnie u nas malusia jest tak mała, że te pampersy 1 są dużo za duże i zachodzą aż pod cycusie.. wywijanie powoduje że nie ma za co rzepów zaczepić... ale problem powoli znika, bo się okazało, że dzisiaj mała straciła pępek... YUPI!!!!! i wiece co??? niczym od urodzenia nie miała go zalewanego, psikanego czy smarowanego... zasuszył się w sposob naturalny.... a tutaj w szpitalu wlasnie sa takie pampersy w rozmiarze 0.. też nie wiedzialam ze takie sa.. ale one sa dla wczesniakow.. i dostepne tylko dla szpitali...
emka ja ja ja chce :-)
wiolan gratuluję Agatki, czekam na fotkę![]()

ja tez te kaszki uwielbiałam.... te smakowe sa naprawde dobre...a ja dalej cierpie... brzuch mnie boli, rana sie babrze a te szwy rozupszczalne ktore mam w środku chyba faktycznie chcą mi wyjść przez skóre i stąd to wszystko.... dzizes nie wiedzialam ze takie cuda sie zdarzaja i ze trafią sie mnie.... masakra jakas.... a bol przy tym tak upierdliwy ze szok...
RATUNKU
PS. wlasnie zjadlam miske kaszki ryzowej z malinami (takiej dla maluchow) pyyyyyycha![]()
a ja już cukrów nie muszę mierzyć !! szok.. i dziwna odmiana, bo żadnej diety trzymać nie musze.. zwlaszcza ze karmie.. mam jesc wszystko