reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Majka dobrze, że już w domku szczęśliwa.

Emka nakarm dobrze Pole przed pójściem spać, mój jak przeszedł na butle to najpierw mnie budził 1 a od jakiegoś dobrego miesiaca zasypia o 20 - 20.30 i budzi mnie o 6.. jeszcze koło 22 daje mu na śpiąco butelke ile zje

AXEL_BABY SMILE_ POLAK+ZESTAW _WOZEK+GONDOLA_ (1036126594) - Aukcje internetowe Allegro ja mam taki i polecam, mam granatowy :)

Kupiłam sobie buciki zaledwie 230 zł ale nie mogłam się oprzeć tylko na koturnie , chodizć chodze ale musze próbować bo niestety nie chciałabym wyglądać jak Wooppi Golber w obcasach :())))

Elmo ja niemogłąm jesć fasolki, wogóle jak sobie prpzomne tą diete to nic nie mogłam jeść tylko warzywa na patelnie

Wanda kolacja twoja to tylko ketchup miałą węglowodany, jajko, szynka i ser te produkty nie mają, stąd ten wynik

daje jej jesc po kapieli ale je 120 wiecej wogole nie jada :/
no a potem pobudki co chwile ;/
i to nie pierwsza noc taka.. nie wiem ;/
na pewno nie pielucha bo zmieniam czesto wiec mokra nie jest poza tym to pampers a one chlona chyba najlepiej..
moze ubranko
moze zimno albo za goraco
moze nie pasuje jej ze ja z nia spie ;p
wrr :(
dzis oddaje ja tacie na noc.

Witam Panie! Ponawiam moją prośbę dotyczącą ankiet o sposobie żywienia kobiet w ciąży z cukrzycą...może do forum dołączyły nowe Panie, które nie widziały wcześniej mojej prośby, a zechcą mi pomóc..? Jestem studentką i aktualnie piszę pracę mgr, do której niezbędne mi są ankiety. Ankieta nie jest długa i jest anonimowa! Będę bardzo wdzięczna za pomoc!! Proszę o kontakt na emaila; milena10130@wp.pl Za dotychczasowe ankiety serdecznie Paniom dziękuję i pozdrawiam! Milena

ja se kawe 4 robie. red bulla tez juz wypilam ;/ sie wykoncze
o Pola kupe zrobila a dopiero ja przebralam :/ :))

a skurcze mocne ? takie jak w okres czy silniejsze ?

reklama
emka to wogóle inny ból niz na okres, w samym dole podbrzusza mocniejszy i kłujący :/

Na szczęście jutro ide do gina w szpitalu to sie pewnie cos więcej dowiem :tak:

Niedobrze mi :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry