reklama
Elmoo
Fanka BB :)
aureolcia jeszcze nie wbrałam ae jest kilka modeli które mi podchodzą np. firmy coneco WÓZEK CONECO V4 CHAMELEON+FOTELIK+PARASOLKA W=0zl (1029052176) - Aukcje internetowe Allegro
lub active jet JET SNAKE BABYACTIVE '10 3w1 WSZYSTKIE KOŁA POMP. (1037620947) - Aukcje internetowe Allegro
Ja to chyba bardziej tradycjonalistka jestem, ale chyab jako jedyna na tym etapie ciąży nie mam jeszcze nic. :-(
lub active jet JET SNAKE BABYACTIVE '10 3w1 WSZYSTKIE KOŁA POMP. (1037620947) - Aukcje internetowe Allegro
Ja to chyba bardziej tradycjonalistka jestem, ale chyab jako jedyna na tym etapie ciąży nie mam jeszcze nic. :-(
Elmoo ja też mam taki mało nowoczesny ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: FYN 4DS Freeline + Maxi Cosi CITI 2010dostawa w Polsce 0zł> no ja na Twoim etapie miałam już wózek, meble i większość rzeczy dla dziecka
gabrielka1308
Fanka BB :)
Majka dobrze, że już w domku szczęśliwa.
Emka nakarm dobrze Pole przed pójściem spać, mój jak przeszedł na butle to najpierw mnie budził 1 a od jakiegoś dobrego miesiaca zasypia o 20 - 20.30 i budzi mnie o 6.. jeszcze koło 22 daje mu na śpiąco butelke ile zje
AXEL_BABY SMILE_ POLAK+ZESTAW _WOZEK+GONDOLA_ (1036126594) - Aukcje internetowe Allegro ja mam taki i polecam, mam granatowy
Kupiłam sobie buciki zaledwie 230 zł ale nie mogłam się oprzeć tylko na koturnie , chodizć chodze ale musze próbować bo niestety nie chciałabym wyglądać jak Wooppi Golber w obcasach ))))
Elmo ja niemogłąm jesć fasolki, wogóle jak sobie prpzomne tą diete to nic nie mogłam jeść tylko warzywa na patelnie
Wanda kolacja twoja to tylko ketchup miałą węglowodany, jajko, szynka i ser te produkty nie mają, stąd ten wynik
Emka nakarm dobrze Pole przed pójściem spać, mój jak przeszedł na butle to najpierw mnie budził 1 a od jakiegoś dobrego miesiaca zasypia o 20 - 20.30 i budzi mnie o 6.. jeszcze koło 22 daje mu na śpiąco butelke ile zje
AXEL_BABY SMILE_ POLAK+ZESTAW _WOZEK+GONDOLA_ (1036126594) - Aukcje internetowe Allegro ja mam taki i polecam, mam granatowy
Kupiłam sobie buciki zaledwie 230 zł ale nie mogłam się oprzeć tylko na koturnie , chodizć chodze ale musze próbować bo niestety nie chciałabym wyglądać jak Wooppi Golber w obcasach ))))
Elmo ja niemogłąm jesć fasolki, wogóle jak sobie prpzomne tą diete to nic nie mogłam jeść tylko warzywa na patelnie
Wanda kolacja twoja to tylko ketchup miałą węglowodany, jajko, szynka i ser te produkty nie mają, stąd ten wynik
daje jej jesc po kapieli ale je 120 wiecej wogole nie jada :/
no a potem pobudki co chwile ;/
i to nie pierwsza noc taka.. nie wiem ;/
na pewno nie pielucha bo zmieniam czesto wiec mokra nie jest poza tym to pampers a one chlona chyba najlepiej..
moze ubranko
moze zimno albo za goraco
moze nie pasuje jej ze ja z nia spie ;p
wrr
dzis oddaje ja tacie na noc.
no a potem pobudki co chwile ;/
i to nie pierwsza noc taka.. nie wiem ;/
na pewno nie pielucha bo zmieniam czesto wiec mokra nie jest poza tym to pampers a one chlona chyba najlepiej..
moze ubranko
moze zimno albo za goraco
moze nie pasuje jej ze ja z nia spie ;p
wrr
dzis oddaje ja tacie na noc.
Witam Panie! Ponawiam moją prośbę dotyczącą ankiet o sposobie żywienia kobiet w ciąży z cukrzycą...może do forum dołączyły nowe Panie, które nie widziały wcześniej mojej prośby, a zechcą mi pomóc..? Jestem studentką i aktualnie piszę pracę mgr, do której niezbędne mi są ankiety. Ankieta nie jest długa i jest anonimowa! Będę bardzo wdzięczna za pomoc!! Proszę o kontakt na emaila; milena10130@wp.pl Za dotychczasowe ankiety serdecznie Paniom dziękuję i pozdrawiam! Milena
reklama