reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Majka dobrze, że już w domku szczęśliwa.

Emka nakarm dobrze Pole przed pójściem spać, mój jak przeszedł na butle to najpierw mnie budził 1 a od jakiegoś dobrego miesiaca zasypia o 20 - 20.30 i budzi mnie o 6.. jeszcze koło 22 daje mu na śpiąco butelke ile zje

AXEL_BABY SMILE_ POLAK+ZESTAW _WOZEK+GONDOLA_ (1036126594) - Aukcje internetowe Allegro ja mam taki i polecam, mam granatowy :)

Kupiłam sobie buciki zaledwie 230 zł ale nie mogłam się oprzeć tylko na koturnie , chodizć chodze ale musze próbować bo niestety nie chciałabym wyglądać jak Wooppi Golber w obcasach :())))

Elmo ja niemogłąm jesć fasolki, wogóle jak sobie prpzomne tą diete to nic nie mogłam jeść tylko warzywa na patelnie

Wanda kolacja twoja to tylko ketchup miałą węglowodany, jajko, szynka i ser te produkty nie mają, stąd ten wynik

daje jej jesc po kapieli ale je 120 wiecej wogole nie jada :/
no a potem pobudki co chwile ;/
i to nie pierwsza noc taka.. nie wiem ;/
na pewno nie pielucha bo zmieniam czesto wiec mokra nie jest poza tym to pampers a one chlona chyba najlepiej..
moze ubranko
moze zimno albo za goraco
moze nie pasuje jej ze ja z nia spie ;p
wrr :(
dzis oddaje ja tacie na noc.

Witam Panie! Ponawiam moją prośbę dotyczącą ankiet o sposobie żywienia kobiet w ciąży z cukrzycą...może do forum dołączyły nowe Panie, które nie widziały wcześniej mojej prośby, a zechcą mi pomóc..? Jestem studentką i aktualnie piszę pracę mgr, do której niezbędne mi są ankiety. Ankieta nie jest długa i jest anonimowa! Będę bardzo wdzięczna za pomoc!! Proszę o kontakt na emaila; milena10130@wp.pl Za dotychczasowe ankiety serdecznie Paniom dziękuję i pozdrawiam! Milena

ja se kawe 4 robie. red bulla tez juz wypilam ;/ sie wykoncze
o Pola kupe zrobila a dopiero ja przebralam :/ :))

a skurcze mocne ? takie jak w okres czy silniejsze ?

reklama
emka to wogóle inny ból niz na okres, w samym dole podbrzusza mocniejszy i kłujący :/

Na szczęście jutro ide do gina w szpitalu to sie pewnie cos więcej dowiem :tak:

Niedobrze mi :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry