Emka - to witam w klubie napięciowym
tyle że mój trzymał główkę 2 czy 3 dnia po porodzie i siada w rezultacie już sam. usg główki wyszło u nas ok -ale to EEG to ciężkie badanie bo maluch musi spać - a tak jak ciebie czytam to ty też nie masz łatwo z tym spaniem i trzymaniem na rękach 24h - to podobno typowe dla dzieci z napięciem. No ja dziś pasowałam - nie miałam komu go podrzucić
ale M cały weekend pracował i wczoraj i dziś i to dla mnei za dużo już! i tak mało się zajmuje bo mały płacze po 1 godzinie spędzonym z kimś innym niż ja, ale przynajmniej siku można zrobić i nosić tych 7,300 kg!
Biedna agga - kurde że u nas w polsce tak ciężko jest o to cc, w niemczech już jest na życzenie! a u nas ciągle jakieś ale mają i człowiek musi wypluć flaki na stół żeby się zlitowali.
Aha - mi się brzuch w ogóle nei opuścił - a też czekałam na ten moment, mi czop odszedł dwa tygodnie przed terminem i, i tak nie miałam skurczy tylko wywoływali.
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Biedna agga - kurde że u nas w polsce tak ciężko jest o to cc, w niemczech już jest na życzenie! a u nas ciągle jakieś ale mają i człowiek musi wypluć flaki na stół żeby się zlitowali.
Aha - mi się brzuch w ogóle nei opuścił - a też czekałam na ten moment, mi czop odszedł dwa tygodnie przed terminem i, i tak nie miałam skurczy tylko wywoływali.