reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

No to docieranie jeszcze przed Wami.
U nas dalej w toku.
A jak długo mieszkacie ze sobą?
A co do ślubów to się nie dziwie bo w większych miastach mniej ludzi się tego podejmuje....

reklama
mieszkamy 2 lata :)
i narazie nie narzekam ;p
nie wiem co on bierze ale ma tyle cierpliwosci ze jestem w szoku kolejny rok ;)
a w jakim wieku jestescie ?

Ależ ja Wam zazdroszczę :D już niedaleko do końca macie :) Filip skończył 32 tygodnie w zeszly czwartek^^ i z jednej strony żal, że juz tak daleko a z drugiej chciałabym już też być przy końcu :p

Chociaż im bliżej końca tym więcej pracy. Jestem teraz na etapie prania/prasowania ciuszków, zastanawiania się nad kosmetykami dla malucha (dzisiaj kupiłam oliwkę J&J w żelu rumiankową - wiele dobrych opinii wyczytalam i postanowiłam spróbować, tymbardziej, ze J&J raczej dobrze mi się kojarzy) no i rozważaniu co wpakować do torby do szpitala. Dużo tego się robić zaczyna :) Na początku była laba a teraz... :p

Co do cukrów i dzisiejszego jedzenia to szkoda gadać. Rano nie zmierzyłam, zjadłam kromkę chleba, o 14 ciastko i o 17 dwie kanapki, po których cukier osiągnął magiczne 145 :/

A później mi odbiło i poszłam ściąć włosy... miałam takie do pośladków, a teraz mam do ramion i się cały czas głowię, czy dobrze zrobiłam :p

I jeżeli już drogie Panie, chwalicie się Panami to i ja nie będę gorsza. U mnie było to początkowo konto na sympatii założone "dla jaj"... po dwóch tygodniach je usunęłam ale kontakt pozostał. Dwa lata na gadu odzywaliśmy się sporadycznie do siebie, a po 2 latach postanowił przyjechać do mnie, od 3 jesteśmy razem a od 2 miesięcy jesteśmy małżeństwem :p
Co więcej... okaz jakich mało bo co prawda prasować się jeszzce nie nauczył ale zmywa za mnie przy każdej okazji :D (co do prasowania zadeklarował się,że też będzie a słowa zwykle dotrzymuje).

Co do wieku: ja 24, on 25 :)

Z racji pory życzę dobrej, mało słodkiej nocy^^

ja 24 on 31 - kwiecien czerwiec + 1 roczek doliczamy ;)
mam oliwke w zelu jj ale taka zolta a z tego co pamietam to pomaranczowa jest chyba z rumiankiem ;)
no ja zmywam on prasuje ;)
nie lubie prasowac a on zmywac wiec tak sie wymieniamy ;)
lece pod prysznic i zaraz spac ;)
do jutra ;p

Agga no to fajnie z tym kontem na sympatii wyszło....kurcze przeznaczenie istnieje....hehe

A ty może też spróbujesz sobie wstawić suwaczka???ja jeszcze nie umiem bo daje za każdym razem kopiuj i wklej ...ale może na końcówce dojdę do tego:-D:-D

No jak zapisywałam się na forum to też mi było daleko do końca a teraz panika że tak blisko.
U mnie koleżanki odradzały J&j , bo uczulały, więc ja pozostałam przy Bambino.

Co do zmywania to o zmywarce marzę ....ale przy tym muszę marzyć o remoncie kucvhni bo kontakt trzeba dodatkowy zrobić a z tym już gorzej:baffled:

No właśnie widzę...Amelia :tak:....fajnie....no ja też właśnie nie wiem gdzie to wklejać jako sygnaturę to mi nic nie wstawiało.....
....więc na początku jak miałam suwaczka to codziennie wybierałam motyw i dawałam to kopiuj i wklej:baffled:

to jeszcze ja
ustawienia
edytuj sygnature
i wklejamy BBCODE w puste okno a potem na dole zapisz
potem najlepiej wylogowac sie i zalogowac ponownie i powinno byc ;)
ja wykapana.. krzyz mnie boli troche.. czyzby to porod ? ;) haha

reklama
Do góry