reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

No to docieranie jeszcze przed Wami.
U nas dalej w toku.
A jak długo mieszkacie ze sobą?
A co do ślubów to się nie dziwie bo w większych miastach mniej ludzi się tego podejmuje....

reklama
mieszkamy 2 lata :)
i narazie nie narzekam ;p
nie wiem co on bierze ale ma tyle cierpliwosci ze jestem w szoku kolejny rok ;)
a w jakim wieku jestescie ?

Ależ ja Wam zazdroszczę :D już niedaleko do końca macie :) Filip skończył 32 tygodnie w zeszly czwartek^^ i z jednej strony żal, że juz tak daleko a z drugiej chciałabym już też być przy końcu :p

Chociaż im bliżej końca tym więcej pracy. Jestem teraz na etapie prania/prasowania ciuszków, zastanawiania się nad kosmetykami dla malucha (dzisiaj kupiłam oliwkę J&J w żelu rumiankową - wiele dobrych opinii wyczytalam i postanowiłam spróbować, tymbardziej, ze J&J raczej dobrze mi się kojarzy) no i rozważaniu co wpakować do torby do szpitala. Dużo tego się robić zaczyna :) Na początku była laba a teraz... :p

Co do cukrów i dzisiejszego jedzenia to szkoda gadać. Rano nie zmierzyłam, zjadłam kromkę chleba, o 14 ciastko i o 17 dwie kanapki, po których cukier osiągnął magiczne 145 :/

A później mi odbiło i poszłam ściąć włosy... miałam takie do pośladków, a teraz mam do ramion i się cały czas głowię, czy dobrze zrobiłam :p

I jeżeli już drogie Panie, chwalicie się Panami to i ja nie będę gorsza. U mnie było to początkowo konto na sympatii założone "dla jaj"... po dwóch tygodniach je usunęłam ale kontakt pozostał. Dwa lata na gadu odzywaliśmy się sporadycznie do siebie, a po 2 latach postanowił przyjechać do mnie, od 3 jesteśmy razem a od 2 miesięcy jesteśmy małżeństwem :p
Co więcej... okaz jakich mało bo co prawda prasować się jeszzce nie nauczył ale zmywa za mnie przy każdej okazji :D (co do prasowania zadeklarował się,że też będzie a słowa zwykle dotrzymuje).

Co do wieku: ja 24, on 25 :)

Z racji pory życzę dobrej, mało słodkiej nocy^^

ja 24 on 31 - kwiecien czerwiec + 1 roczek doliczamy ;)
mam oliwke w zelu jj ale taka zolta a z tego co pamietam to pomaranczowa jest chyba z rumiankiem ;)
no ja zmywam on prasuje ;)
nie lubie prasowac a on zmywac wiec tak sie wymieniamy ;)
lece pod prysznic i zaraz spac ;)
do jutra ;p

Agga no to fajnie z tym kontem na sympatii wyszło....kurcze przeznaczenie istnieje....hehe

A ty może też spróbujesz sobie wstawić suwaczka???ja jeszcze nie umiem bo daje za każdym razem kopiuj i wklej ...ale może na końcówce dojdę do tego:-D:-D

No jak zapisywałam się na forum to też mi było daleko do końca a teraz panika że tak blisko.
U mnie koleżanki odradzały J&j , bo uczulały, więc ja pozostałam przy Bambino.

Co do zmywania to o zmywarce marzę ....ale przy tym muszę marzyć o remoncie kucvhni bo kontakt trzeba dodatkowy zrobić a z tym już gorzej:baffled:

No właśnie widzę...Amelia :tak:....fajnie....no ja też właśnie nie wiem gdzie to wklejać jako sygnaturę to mi nic nie wstawiało.....
....więc na początku jak miałam suwaczka to codziennie wybierałam motyw i dawałam to kopiuj i wklej:baffled:

to jeszcze ja
ustawienia
edytuj sygnature
i wklejamy BBCODE w puste okno a potem na dole zapisz
potem najlepiej wylogowac sie i zalogowac ponownie i powinno byc ;)
ja wykapana.. krzyz mnie boli troche.. czyzby to porod ? ;) haha

reklama
Do góry