reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
ale mam nadzieje ze wiesz ze rozne mamy wiec i rozne wagi dzieciaczkow :) i to ze maly badz duzy nic nie znaczy :) jak lekarz mowi ze zdrowe to to jest najwazniejsze :D

Na polsacie jakaś komedia 9 miesięcy....szkoda ze tak póżno się skapłam......

a na tym forum to chyba my tylko zostałyśmy:-p.....

....wszystkie pozdrowiały albo już porodziły....:-p

ja to nie mam polsatu :)
no fakt. ty i ja ja i ty i nikt wicej :) pozazdroscic wiec urodzenia juz albo wyzdrowienia ;)

ja patrze na milke karmelowa.. mam dobre cukry po polowie nawet.. chyba sie skusze !

Ostatnia edycja:
Ja zajadam się kinder czekoladkami.....i upiekłam sernik z sera waniliowego i dodałam fruktozy ....jest słodki jak normalny zjadłam ćwiartkę i cukry ok

no to ladnie.. ja zaraz pochlone milke karmelowa :D mmmm :D jeszcze z 15 min :D bo jest w drodze do mnie :) kurde po ryzu zle cukry a po czekoladzie dobre.. dziwna ta cukrzyca.. dobrze ze jeszcze pare tygodni z nia bede zyla :/

tyle że teraz już nic nie mogę ....nawet herbaty tylko wodę

Bo dostałam jakieś nowe żelazo w butelkach-nie dobre jak cholera-ale słodkie- i do 2h nie wolno mleka , herbaty , i innych takich tam mlecznych rzeczy.

Ostatnia edycja:
ja tez zelazo mam ale w tabletkach.. wiem ze 30 min przed i po nie mozna kawy czy herbaty bo sie nie wchlania wogole.. kawe to cala ciaze pije :/ jedna rano druga ok 16 :/

reklama
Do góry