Winoroślinka
Zaangażowana w BB
no to dobrze !!!!ok dzieki poczytam
w moczu mi nie wyszly tzn ze jest ok czy nie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to dobrze !!!!ok dzieki poczytam
w moczu mi nie wyszly tzn ze jest ok czy nie ?
takie badanie wykonuje się najwcześniej w 24tc, bo wcześniej wynik może być nie prawdziwy (tzn może nie wyjść cukrzyca, a potem może się okazać, że jednak ją masz)Witajcie:-)
Trochę mnie tu nie było a tu tyle zmian.
GRATULACJE dla Wszystkich świeżo upieczonych mamusiek;-):-)
Zazdroszcze Wam trochę, że już jesteście po.
Wybieram się w poniedziałem na zrobienie tego badania na krzywą cukrowa. Będę wtedy w 21 tyg. ( według lekarza to będzie 22 tydzień, jakoś zawsze wychodzi mu tydzień więcej niż mi) Tylko zastanawiam się czy to nie za wcześnie , czy może mam poczekać do 24 tyg, bo chyba wtedy powinno się wykonać to badanie. Jak myślicie?
A, i też mnie boli w pachwinach
Pozdrawiam gorąco i dobrych cukrów życzę
a to twoj prowadzacy lekarz take jaja sobie z ciebie robi? Powiedz: Pani doktor, tylko proszę o receptę z "P", bo inaczej musze pełną cenę zapłacić.odebralam posiew niby ok zobaczymy co lekarz powie. nie wiem czemu ale tak glupio mi o to P na recepcie prosic ;/ jak mam ujac to by lekarz zrozumiala ze ja chce recepte za 6 zl a nie 120 ?!