reklama
zucam paprykęoRybka dziołcha uważaj na siebie bo coś widzę, ze lubisz robić niespodzianki
emka ja też mierzę po posiłku równo godzinkę ale zobaczymy co mi powie lekarka
no i dajcie przepis na omleta, bo już nie mogę nic ciekawego wymyślić
idę coś zjeść bo tez coś głodna jestem![]()
mój omlet
2-3jajka (nie liczę) 1 łyżka mąki (1ww) sól pieprz przyprawy
dorzucam paprykę pomidory ogórka pieczarki (tego nie liczę)
jak robię na kolacje daję więcje mąki i mam 2ww
i robię też kisiel
1łyżka mąki ziemniaczanej (1ww) na 200ml wody
3/4wody gotuję z mrożonymi owocami (maliny truskawki jagody) 250ml jako 1ww
mąkę mieszam z zimną wodą jak się wszytko zagotuje dolewam wodę z mąka i kisielek gotowy
jabłko pieczone
drążę jabłko to ze środka i wkładam tam np maliny i posypuje cynamonem i na 2 minutki do mikrofali i mam jako 1,5ww
smacznego
Lea- ja mam hashimoto i od 12 tyg biorę euthyrox 125 i jodid 200, poza tym cukrzyca więc insulina na noc 5j a na kolację 2j. Endokrynolog twierdzi,że trzeciego dnia po porodzie muszą zbadać małemu tarczycę ale coś w to nie wierzę - w ogóle lekarze zlewają to, że mam hashimoto.
No Monia - odważna trasa
ale tu nie ma co przygotowywać - szpitale są zapełnione więc nigdzie się nie da "umówić" jedziesz do pierwszego lepszego i rodzisz
Rybka mi cukry też ciągle rosną - ale to się właśnie zaczeło od mojego przeziębienia- i też bez leków tylko tamtum verde i to może 1-2 razy dziennie. Więc może ma to coś wspólnego.
No Monia - odważna trasa

Rybka mi cukry też ciągle rosną - ale to się właśnie zaczeło od mojego przeziębienia- i też bez leków tylko tamtum verde i to może 1-2 razy dziennie. Więc może ma to coś wspólnego.
Ag Mich torba spakowana;-]:-)
czekam na 22go...i ruszam w trase.....z Gdyni Do Warszawy na swieta....licze sie z tym ,ze w Warszawie moge rodzic ale tam juz przyszli tesciowie maja wszystko pozalatwiane wrazie co:-)
wow co za trasa ja bym sie chyba tak nie odważyła
ale trzymamy kciuki

reklama