AgMich
Mamy drugiego synusia :)
KASIA OGROMNIASTE GRATULACJE!!! Życzę szybkiego powrotu malutkiej do domku. Dzięki Izie mogłyśmy trzymać za Ciebie kciuki. Ale muszę przyznać, że napędziłaś nam strach, dobrze, że mała jest silna i szybko wraca do zdrowia.
Iza widzę, że cos zaczyna się dziać! Oby szybciutko akcja się rozwinęła.
Gabrielka ja po płatkach i smażonym mam okropnie wysokie cukry no i rzeczywiście skąpa ta dieta. Może jak będziesz miała dobre pomiary to troszke Ci ją rozszerzą. Mój maluszek ważył wczoraj 1261g więc od dwóch tygodni przybrał 200g. Lekarz mówi, ze bardzo dobrze.
U mnie dzisiaj rano 78, noc spokojna i bez skurczy nareszcie trochę lepiej spałam Nocne pomiary też lepsze. Hidi odezwij sie kobieto!!!
Iza widzę, że cos zaczyna się dziać! Oby szybciutko akcja się rozwinęła.
Gabrielka ja po płatkach i smażonym mam okropnie wysokie cukry no i rzeczywiście skąpa ta dieta. Może jak będziesz miała dobre pomiary to troszke Ci ją rozszerzą. Mój maluszek ważył wczoraj 1261g więc od dwóch tygodni przybrał 200g. Lekarz mówi, ze bardzo dobrze.
U mnie dzisiaj rano 78, noc spokojna i bez skurczy nareszcie trochę lepiej spałam Nocne pomiary też lepsze. Hidi odezwij sie kobieto!!!