Fajnie mialas że ci spasowała dawka i ok
Ja już sama nie wiem...jakieś przeliczniki i wskaźniki ww, menu w książeczce abstrakcja kiełbasa krakowska,chleb,mix warzyw.... I jednego dnia ok,innego inny pomiar to ok czy nie
Jedyne co wiem to że wybierać niskie ig, jeść co 2- 3 godz .
Kupiłam ostatnio mix włoski zielenin i d...a bo rukola taka gorycz że nie przejdzie, kalafior co ostatnio pisalam to rano mdłości bo na żołądku go czułam
U mamy szczypiorek to czułam niefajnie smak.Ok...weszło
A i najlepsze powiecie jajka na twardo.Nie wiem czy pisalam ale cale dopołudnia się pociłam nimi za przeproszeniem ... aż myslalam że coś mi jest
Jak żyć
Na teraz chleb żytni, ogórek zielony,ser biały,pomidor, sałata pasuje
Mam dziś kryzys na maxa. 39 lat,ciąża mega cieszy bo niespodzianka po7 latach od synka...a I z nim nam zeszło po ślubie 4 lata...wiec nie jest u nas hop siup.... No to teraz głupia nie wiem co jeść i jak.
Dla teściowej abstrakcja czy dla osób co z boku patrzą. Niech się jeszcze coś stanie to usłyszę że przez to że nie jadłam kotleta na sobotnim obiedzie.....
I co z tego że o 6.30 wstanę, zasady jakieś wprowadzam...a nie raz by się pospać chciało dłużej to nie... bo od rana temat nr 1 pomiary i cudowanie,które i tak mi nie idzie ...
Już sama jestem do południa bo l4.to jeszcze nawet razem zjeść nie można bo oni kluski na parze a ja cudowanie z makaronem,jakimiś warzywami na patelnie i jogurtem. I ok wiem że tak trzeba...
Przykre to, cały spokój i radość ciążowania mi umyka...