reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
A ogólnie mam jakiegoś kryzysa jedzeniowego nie chce tych kanapek ryżu kaszy makaronu myślenia jedzenia na godziny obliczania tych węglowodanów i obawiania się ketonow szczególnie ze w tydzień schudlam półtora kg w nosie z tym... Ech
Mam to samo wierze Ci... Wszystko mi sie juz ubrzydlo... Wlasnie na podiweczorek jem zupę z obiadu bo mi sie nie chce nic myslec co zjesc... Masakra jakas... A ike wazy twoj maluszek??

Dziewczyny znowu eksperymentowalam z mierzeniem 😁
Po 1h 147
10 min pozniej 126
20 min pozniej 143
Po 2h 123

Rosnie maleje rosnie maleje 🤔🙄😁
Nic nie podjadalam 😁
Edit znowu sprawdzialam 134.

Glukometr do wyjeb.ania 😁

reklama
Po pierwsze należy wziąć pod uwagę:
1. dokładność pomiaru glukometrem - +/-10%
2. IG zjadanych produktów - różne produkty powodują w różnym czasie wzrost stężenia glukozy.

Także mierzenie cukrów co 10 minut jest bez sensu i dlatego zalecane jest mierzenie jej godzinę po posiłku.

Do góry