No po godzinie też mam ok a ta glikowana do du.......O kurcze, ja jem niby normalnie i cukry mam w normie oprócz na czczo chociaż ostatnio są ok. Aż się przestraszyłam o mojego bobka [emoji33]
Podobne tematy
- Mama2024
- Potrzebuję porady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No po godzinie też mam ok a ta glikowana do du.......O kurcze, ja jem niby normalnie i cukry mam w normie oprócz na czczo chociaż ostatnio są ok. Aż się przestraszyłam o mojego bobka [emoji33]
No to po godzinie ok, po 2h ok to o co w tym chodziNo po godzinie też mam ok a ta glikowana do du.......
Kurde moja kolezanka biegaczka zdrowo odzywiajaca sie nie ma cukrzycy a dziecko też jest ponad norme i to duzoTak bo jest w 90 centyl u wagowo co wskazuje na zle prpwadzona cukrzyce zagraża nam makrosomia i maleja mi szansę na porod naturalny ....
A huk wie ....No to po godzinie ok, po 2h ok to o co w tym chodzi [emoji2368]
Mam to samo wierze Ci... Wszystko mi sie juz ubrzydlo... Wlasnie na podiweczorek jem zupę z obiadu bo mi sie nie chce nic myslec co zjesc... Masakra jakas... A ike wazy twoj maluszek??A ogólnie mam jakiegoś kryzysa jedzeniowego nie chce tych kanapek ryżu kaszy makaronu myślenia jedzenia na godziny obliczania tych węglowodanów i obawiania się ketonow szczególnie ze w tydzień schudlam półtora kg w nosie z tym... Ech
Ja tam nie mam nic sprawdzonego jesli chodzi o bulki jedynie chleb 7 ziaren i tez mi juz zbrzydl... Marze o bulce normalnej z serem zoltym i tyle...A huk wie ....
Moja siostra rok temu rodzila nie miala cukrzycy ciazowej a synek urodzil sie z waga 4.600 i zrozum tu nasza cukrzycę i wage dzieci i brak cukrzycy i wage dzieci...Tak bo jest w 90 centyl u wagowo co wskazuje na zle prpwadzona cukrzyce zagraża nam makrosomia i maleja mi szansę na porod naturalny ....