AgMich
Mamy drugiego synusia :)
Iza na pewno będziesz mogła oddać. Takie są warunki każdej aukcji, że jest jakiś czas na zwrot towaru. Możesz się upewnić wysyłając maila do sprzedawcy. Ale na pewno wszystko będzie ok bo wózek jest super. Ciekawe czy będzie nim jeździł chłopiec czy dziewczynka. Widziałam na listopadówkach zdjęcia Twojego brzuszka. Śliiiiiiiiczny i żadnego rozstępu nie widać. Jak to zrobiłaś. Mój brzuch po pierwszej ciąży ma kilka nieciekawych śladów mam nadzieję, ze nie będzie ich więcej. I do tego super figurka. gratuluję.
Migotka ale masz fajnie, to zmykaj na zakupy! Tylko się nie przemęczaj bo skierowanie Ci się nie przyda hi. Z tymi wiruskami to teraz plaga. Pozostaje nam leżeć w ciepłym domku i popijać herbatkę z cytryną. A na ból głowy polecam przespać się troszkę. Mi zawsze pomaga. A na zatoki może jakaś inhalacja pomoże tylko zapytaj w aptece czy ciężarne mogą bo nie jestem pewna jak te ziółka wpływają na maluszki.
Migotka ale masz fajnie, to zmykaj na zakupy! Tylko się nie przemęczaj bo skierowanie Ci się nie przyda hi. Z tymi wiruskami to teraz plaga. Pozostaje nam leżeć w ciepłym domku i popijać herbatkę z cytryną. A na ból głowy polecam przespać się troszkę. Mi zawsze pomaga. A na zatoki może jakaś inhalacja pomoże tylko zapytaj w aptece czy ciężarne mogą bo nie jestem pewna jak te ziółka wpływają na maluszki.
Ostatnia edycja: