@Menia2018 a z jakiej mąki placuszki? Bo jak z białej to serio zazdroszcze takiego wyniku
)) ja bym miała chyba cukier 200... Maka biała działa na mnie najgorzej
Ja ostatnio zajadam się leczo... Miałam w weekend urodziny córki i narobilam tyle jedzenia... największą frajda dla moich córek jest zrobić tort samemu... Także pokus bylo sporo, bo robiliśmy go chyba ze 2 dni i wyszedl cudny. Ciemny biszkopt, taka krucha warstwa z nutella i sucharkow, galaretka z prawdziwych przetartych malin i do tego krem z kremowki, mascarpone i mleka kokosowego. O dziwo po cienkim kawałku takiego cuda cukier miałam ok, a po maleńkiej jagodziance drozdzwej, slodzonej ksylitolem kiedyś miałam 164:/ na szczęście wszystkie resztki z gościny się kończą i już wracamy na poprzednie dietetyczne tryby
)
Odkryłam też ostatnio orzeszki ziemne. Mają niski indeks i dla mnie są ok, jako coś do pochrupania na meczyk
) nie czuje się wyalienowana wśród innych kibiców zajadajacych się chipsami i paluszkami
bo nie wiem jak Wasi Panowie, ale u nas mecze teraz to obowiązkowy seans rodzinny i pretekst do spotkań wszelkiej masci
Pozdrawiam i życzę, jak zawsze, niskich cukrów przez caaalutki dzien
)