reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Ha ha luca to ma cierpliwosc

Pesq ja w ciazy na czczo miałam zawsze ok. 70 a po ciazy jak parę razy sprawdzilam to też wyższe, 80 parę ale w ciazy ani razu takich nie miałam więc może to tak jest ;) w koncu te cukrzyce u nas w większości to trochę przez ciążę, kiedy organizm inaczej funkcjonuje itd, a później się wszystko zmienia znów, no i właśnie te cukry w ciazy inne, bardziej się pilnuje przez dziecko

Nie stresujcie się, pesq trzymam kciuki za krzywa napewno będzie dobrze ! :)

reklama
Dzieki dziewczyny! No ale ja zbytnio nie przezywam, bedzie co ma byc na obciazeniu i tyle.. nie dramat, gorsze choroby sa ;) A tu sie zgodze z Margo - LUCA nasza kochana cierpliwa <3 <3 :)

Dobra. Jestem :p
A wiec:
Mam mierzyc 2h po posilku i wtedy mam miec 120, bo to najnowsza norma, ktorej moja dr nie kuma, bo do 140 nic sie w sumie nie dzieje. 140 ma byc godzine po posilku wg nowych norm, ale tego mam nie mierzyc. I ogolnie byla zdegustowana, ze ciagle te normy sie zmieniaja. Aaa no i powiedziala, ze wiekszosc nadal utrzymuje te norme do 140 po 2h i jest ok.

reklama
Oo margo, to wychodzi że co lekarz to inna opinia z tymi normami. I bądź tu człowieku mądry :p

Ja też wpierdzielam tyle słodyczy że aż wstyd ;P jak tak dalej pójdzie to sadełko na brzuchu mi się zrobi hihi ;)

Do góry