MArgo niestety nie rodze jeszcze
A Ty biedaku dobrze że nie masz skurczy, ale kurcze nie wiem co Ci może być.
I nie wiem co mi może być btw. ...
Wczoraj znowu mi obraz migał i słabo mi było
nie wiem czy cukier czy hormony czy nerwy czy cisnienie czy magnez czy reakcja na antybiotyk czy nie wiem co jeszcze... nic nie mierzyłam bo ledwo widziałam ale zeżarłam bułke białą + napilam sie kawy + łyknelam magnez i po 40 minutach przeszlo ale masakra jakas. Drugi raz tak mam w tym trzecim trymestrze. Cóż lekarz mówi że w ciąży to wszystko jest możliwe łącznie z uciskiem na żyłe czy na coś tam... I w sumie gdyby było wczesniej to może bym polazła do neurologa ale teraz..jakby po ciąży tak sie robilo to wtedy neurolog - teraz już nie mam czasu ani glowy na to. Mam tylko nadzieje że to sie wiecej nie powtórzy bo byłam przerażona i teraz ciagle sie boje ze znow sie tak zrobi.. na szczescie tym razem nic nie drętwiało ale... JUŻ MAM DOŚĆ!!!!!!! Za 11 dni termin cesarki a ja błagam małą żeby sie wcześniej zebrała
A byłam dziś u endo robiła mi anty tpo i anty tg i wyniki super - mam letrox odstawić w dzień cesarki i tyle - w listopadzie na kontrole ale raczej ta tarczyca to przejściowy stan.