lucalew
Fanka BB :)
Mój synek właśnie wczoraj skończył 3 miesiące. Dzisiaj byliśmy na kolejnym szczepieniu,na razie go obserwuje i pilnuje czy nie złapał temperatury.
A mam do was pytanie. Urodził się z wagą 3270 jak wychodzilismy ważył 3130 a teraz wazy 6250. Od poprzedniego szczepienia czyli 6 tygodni przybrał 1.130. Z tym ze ważyłam go 3 tygodnie po szczepieniu i przybrał 800g a tym razem po 3 tygodniach tylko 550. Trochę chyba za mało? Dodam że teraz je mniej w nocy dwa czasami raz tylko.karmie go piersia tylko. I nie wiem czy mam dokarmiac?jak myślicie?
Margo
Wspolczuje Ci tych sensacji żołądkowych ale niestety też nie wiem co to noże być? Może jakiś wirus?
Pesq
Juz niedługo będziesz tulic swoje Maleństwo. Musisz wytrzymać dasz rade.
Sylwia sto lat dla synka ale ten czas leci u nas skończony już miesiąc. A lekarz co mówił odnośnie wagi? Jak nic nie mówił to ja bym nie dokarmiala. Ja też karmie piersią i teraz już praktycznie nie daje mm a wcześniej dawałam raz dziennie bo nie miałam nakładek na brodawki i nie nadążalam odciagac laktatorem. Najważniejsze że waga rośnie z tego co pamietam to 3 miesięczne dziecko przybiera ok 120 g tygodniowo.