reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Luca śliczny,pulchniutki tygrysek, całuje w każdą część ciałka :D

Jestem w szoku że nie mogłaś zostać z dzieckiem w szpitalu,to jakaś kpina,karmisz piersią ??

Mamuska próbuje przystawiac ale start był nie najlepszy ze względu na cc no i że go nie mam ale odciągam ile się da i podaje mu moje i mieszankę bo mojego jest za mało. Nic nie poddaje się i będę próbować dalej.

Luca dużo zdrowka i siły dla was bedzie dworze i nie poddawaj sie może jak już będziesz miala małego przy sobie to lepiej pójdzię z tym karmieniem. Nie wiem jak to możliwe ze nie moglas zostac z dzieckiem, przecież wy teraz najbardziej potrZebujecie siebie nawzajem. Trzymam kciuki za was

Luca
Ja tez sie nie spotkalam z tym, ze nie pozwalaja zostac z malenstwem...Wszystko sie wyprostuje. Mojego meza chrzesnica tez miala crp za wysokie i do dzis nie wiedza od czego a ma juz ponad rok...byli z tym nawet w czd i dowiedzieli sie wlasnie tyle, ze niektore dzieci maja to wrodzone wiec glowa do gory :) przewalone z tymi dojazdami...jakbym byla u rodzicow to bym Cie wozila :* ze wszystkiego przykrego to przynajmniej o tyle ok, ze cukry sie uspokajaja. Trzymaj sie dzielnie i pisz. Jestesmy z Wami calym sercem.

Lucynko,
Jeszcze raz tule!!!
Kciuki za poniedzialek. Rozumiem, ze on nie w inkubatorku tylko normalnie na jakiejs sali noworodkowej jest? Jak warunki?

Znalazlam kilka linkow, o ile masz sily teraz zeby zawalczyc. Moim zdaniem odsylajac cie lamia prawa Michalka do opieki. Nie moga tez ograniczac ci godzin sprawowania tej opieki.

Czy matka może przebywać z chorym dzieckiem szpitalu? - Pacjent niepełnoletni - Prawa pacjenta - Wieszjak.pl

Europejska Karta Praw Dziecka w szpitalu

Prawa Pacjenta - Rozbieżności w opłatach za pobyt rodzica przy łóżku dziecka

Lucalew
Życzę dużo zdrowia dla Małego, obyście szybko mogli zabrać go do domu. Z jednej strony dobrze, że jest w szpitalu-gruntownie go przebadają i na pewno szybko opanują infekcję. Choć przyznam szczerze, że tak jak dziewczyny jestem w szoku że Ciebie wypuścili ze szpitala! U nas też jest tak, że matka leży tak długo jak noworodek. Co do karmienia to walcz, odciągaj laktatorem, a najlepiej jakbyś mogła dodatkowo przystawiać Michałka podczas wizyt w szpitalu. To też pobudzi laktację i to na pewno lepiej niż sam laktator. U nas też na początku był problem przez to, że po cc zabrali małą do inkubatora i dopiero pierwszy raz mogłam ją przystawić po 11 godzinach. Ale nauczyła się i jest całkiem dobrze. Trzymam kciuki za szybki powrót do domu.
Co do bólu to staraj się mimo wszystko nie przemęczać i nie dźwigać. Mnie niestety do dziś pobolewają te szwy wewnętrzne mimo, że to już trzy tygodnie a sama blizna wygląda bardzo dobrze. Ale niestety mała mnie pokopała wczoraj i od tego czasu boli znowu.

Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane. Wg mnie też tak powinno być że matka zostaje aż dziecko wyjdzie no ale niestety ani blagania ani sytuacja z dojazdem nie przekonała nikogo żebym mogła zostać dłużej chociaż jeszcze z 2 czy 3 dni. Jak jestem to przystawiam małego i różnie wychodzi ale pokarmu mam coraz więcej więc się nie poddaje i próbujemy dalej.

reklama
Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane. Wg mnie też tak powinno być że matka zostaje aż dziecko wyjdzie no ale niestety ani blagania ani sytuacja z dojazdem nie przekonała nikogo żebym mogła zostać dłużej chociaż jeszcze z 2 czy 3 dni. Jak jestem to przystawiam małego i różnie wychodzi ale pokarmu mam coraz więcej więc się nie poddaje i próbujemy dalej.

Trzymaj się kochana,jestem z Wami,wszystko będzie okey

Do góry