reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

MArgo - jakiego serka? Ja te jogurty nat. ciągle do owocow, aż chce sie serka jakiegos :D

Lucynko - w szpitalu już? Wszystko ok?

Pesq jestem od ok 15 już na sali a od rana ok 11 czekam na przyjęcie na IP.
Nic nie robią i nie mówią że coś będzie się działo. Jestem teraz podlaczona pod ktg. Może na wieczornym obchodzie coś się dowiem.

reklama
128 po 3 ziemniorach 2,jajkach i.. 200 g mleka zsiadlego. Miałam 100 zjeść ale nie mogłam sie powstrzymać :-) nic no i tak czasem to zjem bo było pyszne!

No i zawsze taki zestaw dzialal na moje ketony o dziwo???

Aaa mialam Wam napisac :p
Robilam wczoraj generalne porzadki w szafce lazienkowej i znalazlam paseczki :D i rzucilam je w kąt, nawet nie przyszlo mi przez mysl aby zmierzyc :p szkoda wywalac, bo pelne opakowanie a moze sie skusze na jakies pojedyncze pomiary za jakis czas. Ale jak wyzdrowieje i bede miala pewnosc, ze nie popadne z powrotem w ten nalog mierzenia.

Margo wywal te paski pewno przeterminowane :-p

128 po 3 ziemniorach 2,jajkach i.. 200 g mleka zsiadlego. Miałam 100 zjeść ale nie mogłam sie powstrzymać :-) nic no i tak czasem to zjem bo było pyszne!

No i na zdrowie i wynik też nie najgorszy. Tego mleka tylko bym się bała a jaja sadzone plus ziemniaki plus surówke jem mniej więcej raz w tygodniu.

joł :p zaraz Was doczytam, bo luknelam tylko na ostatnią strone :p Lucalew powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja po wizycie u ginka....rozwarcie bez zmian, czyli nie poszło dalej :p Mały wazy okolo 2500-2700. A ja nic nie przytylam!! az zdziwiona jestem po tym leżeniu...

Margo ten serek jest najlepszy, u nas też nie wszędzie dostępny, ale widziałam w Piotrze i Pawle.... z tym, że ja teraz nawet takiego nie jem, bo jednak słodzony... ale może trzeba się skusić...

Pesq jak jem ziemniaki, to tylko dwa i się mieszczę, dzisiaj miałam podobny zestaw, ale bez mleka, za to z fasolką szparagową, tą mogę jeść be ograniczeń, więc się zapchałam, a ile miałam, to nie wiem, bo poszliśmy na kąpielisko i nie miałam, jak zmierzyć....

reklama
Do góry