reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Hej u mnie na czczo 89 ;/ coraz wyższe ...

Luca trzymam kciuki za szpital :)

Ja juz po wynikach, zjadłam śniadanie i czekam na pomiar :)
Jeżeli chodzi o imiona, to my od dłuższego czasu przed ciążą mówiliśmy ze jak będzie synek to będzie Bartuś :) a dziewczynka mi bardzo podobało się imię Zuzia :) jednak mąż miał jakąś awersje do tego imienia ;)

Na czczo 89 po sniad 121 wiec ok tym bardziej ze pól szklanki soku wypilam

Dziewczyny ja pije ok 5 l dziennie i ciągle suszy :(

Luca pisz do nas kochana!

Mamuska - co zjadlas?

Sluchajcie ja dzis planuje obiad na granicy rozsądku.. i przyznam Wam sie że go zjem mimo że sie boje, ale zjem bo tak za mną chodzi że nie wytrzymam. Jajko sadzone + z 3 ziemniaki z koperkiem + zsiadle mleko... Uh moze byc ciezko, wiem, ale zaryzykuje bo mam serdecznie dosc mięsa, makaronu, zup i kasz.

Mam inny chleb ale zytni chrupiące ... 5 jednostek tylko 2 kanapki 1 z szynka 2 z serem żółtym i pomidor 2 plastry, szklanka wody ...

Na obiad krupniczek na żołądkach mniamm

Jeśli chodzi o ziemniaki ja mogę nie podbijają mi

reklama
Łoo widzicie, ja jakoś ziemniaki wczesniej czesto jadlam ale ostatnio odpuściłam bo zawsze troche przekraczalam - dzis juz mam dosc tych kasz. A mowie ze boje sie czy bezpieczny bo raz zjadlam jakies mięcho + ziemniory i zapilam maslanka i mialam tam powyżej 130 wiec nie wiem czy mi ten nabiał nie podbije szczególnie... Ale sprawdzimy, dramatu na pewno nie bedzie :)

Na 3 ziemniaki + jedno jajo - ile mleka zsiadlego jak myslicie?

MAmuska - oj tez lubie ten krupnik ale ja nie robie, tylko jem jak maz zrobi bo nie lubie robic podrobow ;) Za to jeść jak najbardziej :p

Do góry