reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Gosik,
Ja mam termin w przyszlym tyg i jeszcze nie mamy imienia... Jakos zadne mnie nie ekscytuje a to co nam sie podoba indywidualnie dostaje veto od drugiego...

Gosik
A pamietam jak marudzilas, ze masz 18...a ja to w ogole bylam w ciemnej d.... ;)

U nas z imieniem nie bylo problemu, bo Julcia miala buc Jasiem. Ale jakby byla kolejna dziewczynka to na pewno bylyby spory...bo maz chcial Kasie a ja Lenke, Łucje, Amelke no i byl zgrzyt :D pewnie staneloby na moim ;) ale jest chlopak wiec obeszlo sie bez dyskusji :) no ale kolejny chlopak ma byc Michal co mi z kolei nie do konca pasuje, ale pewnie sie zgodze, bo juz dla dwojki sama wymyslilam i maz akurat cudem przytakna :p

Aaa..no i u mnie po kolacji 133...zauwazylam, ze jak zjem o 20 to wtedy jestem w ladnej normie a jak juz po 20:30 to zawsze cyrki.

Margo może za długa przerwa między posilkami. Dodaj z 1 czy 2 j jak będzie tak po kolacji przez najbliższe dni chociaż 133 to też nie tragedia. Ostatnio też mi takie cukry wywala a nawet i 160 i nie wiem po czym bo jem stałe to samo.
Dobrej nocy

Czesc dziewczyny

Duszna noc.. W dodatku głowa bolała :no: Wstałam i czekam nadal na wyniki hbs-a.

Luca Ty dziś szpital, tak ? :laugh2::laugh2:

Hm co do imion - dziewczynka miała być Agatka (chociaż bardzo mi sie też podoba imię Helenka, ale Agatka jednak numer 1) a chłopiec Jacek (zauważyłam że w ogóle Jacusiów małych nie ma tak swoją droga). A na M bardzo mi się podoba Maciej. Maciuś, później Maciek albo Maciej. I Michaś też ładnie - krótko i na temat!

No to insulinka i zaraz paróweczki. Miłego dnia!

Ja tez wstalam z bolem glowy. Na szczescie mnie juz tak nie mdli jak wczoraj.

A z imionami to na pewno cos sie znajdzie. Nasza dodatkowa trudnosc to imie miedzynarodowe (maz nie jest Polakiem), zeby podobnie sie pisalo i wymawialo, zdrabnialo etc. To juz 3ci wybor, wiec i tak duzo juz za nami...

reklama
Lunera mnie też boli głowa właśnie wzielam tabletkę bo nie wyrabiam. Nie dobrze mi :-(

Margo ładny wynik a w nocy mierzysz? Nie chce straszyć ale żebyś w nocy nie miała czasem niedocukrzenia.

Do góry