reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Dziewczyny. U mnie nogi w gorze to przezytek. Tak spie od poczatku problemow i praktycznie nie pomaga. Nie chce juz o tym pisac, ale po obserwacji dr na fotelu tortur podobno miedzy nogami tez mi sie juz rozlazly zylaki...no i czuje to, bo nie dosc ze ledwo chodze od kregoslupa to czuje, sie cala zapuchnieta. Sorry za taki opis, ale kto ma mnie sluchac/ czytac jak nie wlasnie baby w ciazy :)

reklama
Nic nie wolno. Dostalam jakies leki dla kobiet w ciazy na to, ale dr mi powiedziala, ze poniewaz sa dla kobiet w ciazy to dosc delikatne i nie wie czy te leki dadza rade. Sprobuje.

Nagrzeszylam wlasnie sernikiem :) Wczoraj mialam po wielkim kawalku 108 wiec sie dzis tez pokusilam ;)

Hej kochane :)

Ja od paru dni jakoś tak mniej się pilnuje.. W sensie pilnuje nadal ale na więcej sobie pozwalam.. np 3 dni pod rzad na podwieczorek jadłam lody algidy (takie jak big milki ale trio smaki i w dużym kuble) + truskawki.. cukier po nich 100 :szok: ale mimo wszystko jakies wyrzuty sumienia..

Wczoraj też się skusiłam i zjadlam miedzy posilkami kawalek takiego dobrego twardego sera żółtego.. i to nie taki mały kawałek. Ehh musze ogarnąć się trochę, bo mimo tego że cukry dobre, to jakoś tak niepewnie się czuję, jakbym robiła coś bardzo złego :no:

Jak u Was weekend, też upalny? Pozdrawiam

Margo bita smietana to juz zabojstwo dla mnie ale rozumiem :-)

Pesq o tak mnie jest bardzo duszno a mojemu M z kolei dzis chlodno. Zolty ser to nic zlego takze luz gorzej z lodami ale wiesz moze co 4 dzien :-) Ja dzis jednak zjadlam te lody i po nich 103 takze nastepne moze w przyszlym tygodniu.

Dziewczyny, ja już się ogarniam.. Po zwykłej kolacji 139 :O pewnie temu, ze caly dzien podjadalam znowu.. Od jutra wszystko zapisuje i znow skrupulatnie kontroluje, bo sobie odpuściłam i dziwne rzeczy sie dzieja.

Margo to mam nadzieję, że jakoś uda Ci się przetrwać te nieprzyjemne dolegliwości... już połowa za Tobą :)

Pesq wow codziennie takie grzeszki :) ja bym się chyba bała mimo że cukry w normie... ale ja to dziwna jestem ;)

Lucalew a ja mam takie pytanie do Ciebie :) bo zamówiłam sobie te koszule od tego sprzedającego którego poleciłaś a tak się jeszcze zastanawiam nad szlafrokiem (bo koleżanka zamawia i bym się na przesyłkę z nią załapała), dobrze kojarzę, że Ty też szlafrok zamawiałaś? Ten taki wiązany nad brzuszkiem? Fajny jakościowo jest? Bo się zastanawiam czy warto :)

reklama
Natka tak zamowilam i szlafrok i ja jestem zadowolona bo i koszule i szlafrok jest z bawelny a nie ze sztucznego czegos. Tylko octem troche smierdzialo taka fabryka ale i tak pralam wiec luz.

Do góry