reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Dziewczyny. U mnie nogi w gorze to przezytek. Tak spie od poczatku problemow i praktycznie nie pomaga. Nie chce juz o tym pisac, ale po obserwacji dr na fotelu tortur podobno miedzy nogami tez mi sie juz rozlazly zylaki...no i czuje to, bo nie dosc ze ledwo chodze od kregoslupa to czuje, sie cala zapuchnieta. Sorry za taki opis, ale kto ma mnie sluchac/ czytac jak nie wlasnie baby w ciazy :)

reklama
Nic nie wolno. Dostalam jakies leki dla kobiet w ciazy na to, ale dr mi powiedziala, ze poniewaz sa dla kobiet w ciazy to dosc delikatne i nie wie czy te leki dadza rade. Sprobuje.

Nagrzeszylam wlasnie sernikiem :) Wczoraj mialam po wielkim kawalku 108 wiec sie dzis tez pokusilam ;)

Hej kochane :)

Ja od paru dni jakoś tak mniej się pilnuje.. W sensie pilnuje nadal ale na więcej sobie pozwalam.. np 3 dni pod rzad na podwieczorek jadłam lody algidy (takie jak big milki ale trio smaki i w dużym kuble) + truskawki.. cukier po nich 100 :szok: ale mimo wszystko jakies wyrzuty sumienia..

Wczoraj też się skusiłam i zjadlam miedzy posilkami kawalek takiego dobrego twardego sera żółtego.. i to nie taki mały kawałek. Ehh musze ogarnąć się trochę, bo mimo tego że cukry dobre, to jakoś tak niepewnie się czuję, jakbym robiła coś bardzo złego :no:

Jak u Was weekend, też upalny? Pozdrawiam

Margo bita smietana to juz zabojstwo dla mnie ale rozumiem :-)

Pesq o tak mnie jest bardzo duszno a mojemu M z kolei dzis chlodno. Zolty ser to nic zlego takze luz gorzej z lodami ale wiesz moze co 4 dzien :-) Ja dzis jednak zjadlam te lody i po nich 103 takze nastepne moze w przyszlym tygodniu.

Dziewczyny, ja już się ogarniam.. Po zwykłej kolacji 139 :O pewnie temu, ze caly dzien podjadalam znowu.. Od jutra wszystko zapisuje i znow skrupulatnie kontroluje, bo sobie odpuściłam i dziwne rzeczy sie dzieja.

Margo to mam nadzieję, że jakoś uda Ci się przetrwać te nieprzyjemne dolegliwości... już połowa za Tobą :)

Pesq wow codziennie takie grzeszki :) ja bym się chyba bała mimo że cukry w normie... ale ja to dziwna jestem ;)

Lucalew a ja mam takie pytanie do Ciebie :) bo zamówiłam sobie te koszule od tego sprzedającego którego poleciłaś a tak się jeszcze zastanawiam nad szlafrokiem (bo koleżanka zamawia i bym się na przesyłkę z nią załapała), dobrze kojarzę, że Ty też szlafrok zamawiałaś? Ten taki wiązany nad brzuszkiem? Fajny jakościowo jest? Bo się zastanawiam czy warto :)

reklama
Natka tak zamowilam i szlafrok i ja jestem zadowolona bo i koszule i szlafrok jest z bawelny a nie ze sztucznego czegos. Tylko octem troche smierdzialo taka fabryka ale i tak pralam wiec luz.

Do góry