Czesc kochane,
czytam regularnie ale jakos sil mi brakuje na odpisywanie. Druga noc mialam nie przespana - zbliża sie ten trzeci trymestr wielkimi krokami, brzuch mi strasznie wybuchł a wraz z nim pojawila się bezsenność, mrówki w nogach i rękach i jakieś ogolnie rozdrażnienie w nocy.. W dzien jestem nieprzytomna, czasem bym pospala sobie ale co z tego jak jeść albo gotować
Ah no i wraz z powiększającym się brzuchem spada mi apetyt.. tak strasznie mi spada, że wczoraj poplakalm się nad kolacją. Ledwo przełykam chleb a kupuję różne żeby się nie znudziły. Chce mi się coś innego, coś normalnego... Ale wiadomo jak jest. Dziś byłam w galerii i kupilam sobie mrożony jogurt naturalny z kiwi, byl troche dosladzany bo czulam, a cukier po nim ... 88! Chyba czasem bede tam zajeżdżać!
Co do ketonów - nadal ++ albo +... Chyba tak już zostanie
.
Sylwia - ja się nie znam nie mam dzieci, ale wydaje mi się że Twoj maluch nie urodził się za wcześnie... 38 tydzien jak dobrze pamietam, to donoszone dziecko. On po prostu spi bo noworodki.. śpią
. Ostatnio u koleżanki z innego forum urodził się synek w 28 tygodniu - to dopiero problem.. Ale póki co jest bardzo dzielny! Wy wszystkiego się nauczycie, jak kazdy.
Natka - ja też dojadam jak mam mniej niż sto
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki