reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Aylin piękne imię też chciałam tak nazwać swoja córeczkę ale maz się nie zgodzil:-( fajnie ze masz juz to za sobą i ta okropna cukrzyca poszla:-)

Po siadniu 124:-/ to chyba po ziółkach z malin koleżanka mi poleciła na szybki porod:p

Dziewczyny to juz zaraz za chwile! Też się nie mogę doczekać chociaż byoje się ze nie dam rady z dwójka a zdrowe muszą być nie ma innej opcji codziennie jej mowie ze musi być zdrowa :-)

Ostatnia edycja:
Ja na czczo 91... witaj insulinko ;) czekam do pt na wizyte, ale jal jutro znow przekrocze to dzwonie do mojej gin czy nie przyjsc wczesniej. Jeszcze nie jadlam sniadania, bo Julcia na mnie wisi jak rzep :)

Ale słodziak Aylin
Czytałam na kwietniowkach ze brałaś wiesiołek powiedz w jakich dawkach ?
ah chciałabym mieć dzidzię juz obok siebie a z drugiej strony uwielbiam ten brzuszek
A maź każe mi sie z nim żegnać i mówi ze ma nadzieje ze to juz ostatni raz sobie wymyśliłam ciąże [emoji16]
No fakt marzyłam o córeczce tylko [emoji6]

Aylin cudna jest!!!! :)

Katagorka z tym strachem to chyba każda z nas tak ma;) Ja tam staram się nie dopuszczać takich myśli nawet... I tak hormony tak mi buzują, że byle co i łzy w oczach;P Jakbym zaczęła sobie wkręcać jeszcze myśli, że coś może być nie tak, to nie wiem co by ze mną było

Margo a często Ci skaczą ponad normę? Ja takie wyniki ponad 90 też miałam, ale kilka razy i później się unormowało... U mnie przeszło bez insuliny póki co...

reklama
Do góry